anneme dogum gunu hedıyesı olarak telefon almayı dusunuyordum.
whatsapp mesaj okuma + instagram da gezınme harıc telefonla bir bağı yoktu .
mumkun oldugunca ucuza kaçmak ıstemıstım.
bu sebeple bazı ozellıklerden feragat etmeyıde goze almıstım .
yaklasık 3 ay arastırdım . ve realme 10 da karar kıldım.
üstüne birde amazonda 7800 tl pesın fıyatına 3 taksıt kampanyası cıkarınca hemen bir tane aldım .
geldım eve telefonu kurdum. gereksız uygulamalarıı sıldım. Boş beleş bildirimleri kapadım.
arayüz aşırı derecede akıcı.
kutunun içerisinden şeffaf kılıf çıktı mat değil bildiğin şefaf cam gibi gayette yakıştı . telefonu çok begendım.
Hemen kendimede bır tane sipariş verdım .
ben 2019 yılında huawei mate 10 lite almış ve hala kullanan bıriyim . Açıkçası son 1 senedır bataryası ve navigasyon gıbı agır uygulamalarda yavas calısması harıc hıcbır derdım yoktu . Google servıslerı sebebıylede harııl harıl dusunuyordum bır daha nasıl hhuawei alacagım diye .
Cunku aşırı derecede menum kalmıstım huawei den .
aynı memnunıyetı REALME den aldım dıyebılırım .
Bundan sonra sadece realme alırım .
G99 işlemci . 8 GB Ram , 256 GB hafıza , 5000 mah batarya + NFC desteği
bu fiyat bandında daha iyi ozellıklere sahip bir telefon bence yok.
Bu ozellıklerle bu optimize performansı bulabılecegınızı telefonda yok bence .
Çünkü G99 kullanıp bataryası cabuk bıten yada ısınan telefonlarda varmıs . bilemıyorum
siz yineden bir araştırın .
Ayrıca burdan telefon arastıran dostlara seslenıyorum. Oyun oynamıyorsanız G99 üstü bir işlemciye ihtiyacınız yok .
Ama hazır fiyatlarıda uygunken G99 un da altına düşmeyin .
G99 tam oyunla alakası olmayan gunluk kullanıcılar için uretılmıs bataryayı yormayan gayet güzel bir işlemci .
gönül rahatlıgıyla realme 10 alabilirsiniz .
Hatta eger oyunla alakanız yoksa gidip samsung a34 , a35 a54 falan hıc bulasmaya gerek yok . REALME 10 işinizi gorecektir .
Kamera perfromansı gece çekiminde fiyatıyla eşit performans verıyor . Yazılım ile desteklemısler bence guzel fotograflar cıkyor ortaya .
diğer tum ozellıkler ise fiyatının cok cok ustunde .
Bu para General Mobile verilmez. Samsung A24 alabilirsiniz.
iş yernde arkadaş aldı . gölge ekran + donma + kasmalar mevcut