General Mobile GM 6 Güncelleme Desteğinin Sona Ermesi

brabunya

Megapat
Telefonum Android One olduğu için Mayıs 2019'a kadar güncelleme desteğinin alması gerekiyordu ve tahminen Android Pie güncellemesini de almak zorundaydı ama bugün General Mobile'ın sitesine baktım ve güncelleme desteğinin bittiğini öğrendim, bu yüzden THH (Tüketici Hakları Mahkemesi)'ne şikayette bulunmak istiyorum. (Telefon Mayıs 2017'de satışa sunuldu.)

Sebep: 2 yıllık güncelleme sözünün tutulmaması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende general Mobile GM 6 var ekime kadar güncelleme veriyorlar. Bende telefonu 9 kere servise verince tüketici hakem heyeti başvuru yaptim. 3 ay oldu para iadesinde bulumdum. Bende başka telefon alma kararı aldım.

Cihazın kutusunda veya kullanma kutusunda yara reklamında böyle bişi varsa çıktısını al git başvur paranı iade al , ben android uygulama geliştiricisiyim güncelleme sözü ve desteği için aldım şimdi madur oldum de.

usta ben tuketıcı hakem heyetıne basvuru yaptım beklıyorum.
Bursa medıa mrkt gıttım ve ben konustum 10 defa telefonu tamıre verdım dedım ve ben paramı ıstıyorum dedım ve bana dedıklerı bız para vermıyoruz. hedıye karta yukluyoruz dedı.
Eger oyle durum olursa polıse gıtcem yada mahkemeye gıtcem benı magdur edıyor medıa mrkt nakıt para vermıyoruz dedi.

Selam. firmaların sanıyorum yasal olarak iade zorunlulukları yok. bunu hediye kartları şeklinde vermeleri iyi bir kazanım bence. bunu farklı modeller için kullanmak isteyebilirsiniz. ama tüketici hakem heyeti veya mahkemesi de bu konuda ücret iadesi almanız açısından destek olacaktır.

telefonu tuketıcı hakem heyetını sonu geldı bugun general mobılın ............ yapagı ıs bu kadar ıadesının reddıne karara baglanmıs

tuketıcı hakeme gıtsem fırmayı haklı bulur bugun tuketıcı hakem heyetınden zarf geldı. ve general mobıle haklı buldular gelde sınır olma telefonda 10 defa servıse gıder mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…