General Mobile GM 8 D çöktü

Gelişme: Telefon açıldı Alarm kurdum okul için ama alarmı kurduktan sonra telefon dondu bende kapattım ve geri açtığımda ekran yok home tuşu görünüyor hafif ona basınca da hiç birşey olmuyor telefonu yeniden başlatmayı düşünüyorum ama nasıl yapacağım onuda bilmiyorum yani açıp kapatma tuşuna basılı tutunca kapat,yeniden başlat vb. ekranının geleceğini biliyorum ama ekranı göremiyorum ki yeniden başlata basayım ? acilen yardım gerek.

Telefonun kapatma tuşuna uzun süre basılı tutarsanız zorla yeniden başlattırabilirsiniz.
Ben hala sorunun tam olarak ne olduğunu anlayamadım. @364809 @mburaktekin bir fikriniz var mı? Yani APK kurulmadığı sürece sisteme zarar vermez sonuçta.

şimdi yeniden başlatacağım. düzelmezse dediklerinizi uygulayacağım..

Gelişme 2: Telefonu açtığımda ekran yok. Home tuşu dahi yok. Ekranda parlaklık beliriyor ama ekran yok hiçbir şey göremiyorum.

Son düzenleme:
İlk olarak Hard Reset atmayı deneyin, olmadı Stock ROM atın. Yine düzelmezse @mburaktekin'nin dediği olmuş olabilir. Önemli verileriniz varsa gidecektir, bunu bilerek reset atın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama mesaj sesi geliyor bir sorun olmaz mı?

Nasıl bir mesaj sesi geliyor? Neredeyken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…