4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.884 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 14 Ocak 2022 #21 dilaraweqrxd dedi: bildiğiniz normal mesaj sesi. ama ekran açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam telefona sıfırlama yaptınız mı?
dilaraweqrxd dedi: bildiğiniz normal mesaj sesi. ama ekran açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam telefona sıfırlama yaptınız mı?
dilaraweqrxd Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Denizli 14 Ocak 2022 #22 416274 dedi: Hocam telefona sıfırlama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yapacağım yapmasına da, telefondan mesaj sesleri geliyor yani sıfırlamaya korkuyorum.
416274 dedi: Hocam telefona sıfırlama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yapacağım yapmasına da, telefondan mesaj sesleri geliyor yani sıfırlamaya korkuyorum.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.884 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 14 Ocak 2022 #23 dilaraweqrxd dedi: Hocam yapacağım yapmasına da, telefondan mesaj sesleri geliyor yani sıfırlamaya korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Önemli bilgi yoksa sıfırlayın gitsin.
dilaraweqrxd dedi: Hocam yapacağım yapmasına da, telefondan mesaj sesleri geliyor yani sıfırlamaya korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Önemli bilgi yoksa sıfırlayın gitsin.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 14 Ocak 2022 #24 dilaraweqrxd dedi: Hocam yapacağım yapmasına da, telefondan mesaj sesleri geliyor yani sıfırlamaya korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon kullanılamaz durumda zaten. Sıfırlayacaksınız artık, yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.
dilaraweqrxd dedi: Hocam yapacağım yapmasına da, telefondan mesaj sesleri geliyor yani sıfırlamaya korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon kullanılamaz durumda zaten. Sıfırlayacaksınız artık, yapacak bir şey yok gibi gözüküyor.
dilaraweqrxd Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Denizli 15 Ocak 2022 #25 416274 dedi: Önemli bilgi yoksa sıfırlayın gitsin. Genişletmek için tıkla... Zaten boş uygulamalar var oyunlar var. Sıkıntı yok benim için. e.n.e.s dedi: Hocam telefon kullanılamaz durumda zaten. Sıfırlayacaksınız artık, yapacak bir şey yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi sıfırlayacağım.
416274 dedi: Önemli bilgi yoksa sıfırlayın gitsin. Genişletmek için tıkla... Zaten boş uygulamalar var oyunlar var. Sıkıntı yok benim için. e.n.e.s dedi: Hocam telefon kullanılamaz durumda zaten. Sıfırlayacaksınız artık, yapacak bir şey yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi sıfırlayacağım.
Ark_Us Megapat Katılım 7 Nisan 2017 Mesajlar 907 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Ocak 2022 #26 İşletim siteminde bug oluşmuştur yapacak tek şey sıfırlamak.