9 aydır General Mobile GM 8 Go kullanıyorum. Telefondan memnunum fakat aldığımdan beri bir tane bile güncelleme gelmedi. Şu an telefon Android 8.1.0 var. Android 9, GM 8`e geldi. Sizce bana da gelir mi?
Planlamada geleceği görünüyor ama şirketler artık Android 9 bıraktı yeni cihazlar Android 10 kullanıyor sizin sorunuza gelecek olursak büyük ihtimalle gelir ama ne zaman geleceği konusunda hiçbir şey söyleyemeyiz örnek verecek olursak mi A3 telefon kullanıyorum Android 10 Mart'ta gele ek dendi ama ben güncellemeyi mayıs'ta yaptım bu işler belli olmuyor.
9 Aydır General Mobile GM 8 GO kullanıyorum. Telefondan memnunum fakat aldığımdan beri bir tane bile güncelleme gelmedi. Şu an telefon Android 8.1.0 var. Android 9, GM 8'e geldi. Sizce bana da gelir mi?
GM 9 prom var. Android 11 çıktı. 2 yıl yazılım güncellemesi garantisi verdiler. Sonra ise Android 9'da kaldı. Bu yüzden almıyor. Ama 9 sıkıntı yaratmıyor. 8'de.
GM8 Go pek güçlü bir telefon değil ki hafıza ve RAM konusunda düşük yani Android 9 gelse bile cihazda aşırı yer kaplar ve takılmalara neden olur yani GM8 Go için Android 8 ideal bence.