dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #11 ygtylc dedi: Hocam üzülerek kandırılmış olma ihtimalini bir kenarda bulundurmanız gerektiğini söylemek istiyorum. Tabii kesin diyemem. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de eski telefonum onda kaldı ona rağmen +500 TL daha verdim
ygtylc dedi: Hocam üzülerek kandırılmış olma ihtimalini bir kenarda bulundurmanız gerektiğini söylemek istiyorum. Tabii kesin diyemem. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de eski telefonum onda kaldı ona rağmen +500 TL daha verdim
Y yiğitarda Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 568 Çözümler 3 19 Eylül 2023 #12 ygtylc dedi: Hocam üzülerek kandırılmış olma ihtimalini bir kenarda bulundurmanız gerektiğini söylemek istiyorum. Tabii kesin diyemem. Genişletmek için tıkla... Hocam ses açma kapama tuşlarının anakart ile ne alakası var?
ygtylc dedi: Hocam üzülerek kandırılmış olma ihtimalini bir kenarda bulundurmanız gerektiğini söylemek istiyorum. Tabii kesin diyemem. Genişletmek için tıkla... Hocam ses açma kapama tuşlarının anakart ile ne alakası var?
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 19 Eylül 2023 #13 yiğitarda dedi: Hocam ses açma kapama tuşlarının anakart ile ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Evet hocam adam sizi taklaya getirmiş galiba.
yiğitarda dedi: Hocam ses açma kapama tuşlarının anakart ile ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Evet hocam adam sizi taklaya getirmiş galiba.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #14 yiğitarda dedi: Hocam ses açma kapama tuşlarının anakart ile ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Hocam ses açma değil telefonu açıp kapama tuşu çalışmıyordu
yiğitarda dedi: Hocam ses açma kapama tuşlarının anakart ile ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Hocam ses açma değil telefonu açıp kapama tuşu çalışmıyordu
Y yiğitarda Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 568 Çözümler 3 27 Eylül 2023 #15 dwarekithx dedi: Hocam ses açma değil telefonu açıp kapama tuşu çalışmıyordu. Genişletmek için tıkla... Yine aynı şekilde alakası olmadığını düşünüyorum hocam.
dwarekithx dedi: Hocam ses açma değil telefonu açıp kapama tuşu çalışmıyordu. Genişletmek için tıkla... Yine aynı şekilde alakası olmadığını düşünüyorum hocam.