dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 999 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #11 ygtylc dedi: Hocam üzülerek kandırılmış olma ihtimalini bir kenarda bulundurmanız gerektiğini söylemek istiyorum. Tabii kesin diyemem. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de eski telefonum onda kaldı ona rağmen +500 TL daha verdim
ygtylc dedi: Hocam üzülerek kandırılmış olma ihtimalini bir kenarda bulundurmanız gerektiğini söylemek istiyorum. Tabii kesin diyemem. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de eski telefonum onda kaldı ona rağmen +500 TL daha verdim
yiğitarda Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 574 Çözümler 3 19 Eylül 2023 #12 ygtylc dedi: Hocam üzülerek kandırılmış olma ihtimalini bir kenarda bulundurmanız gerektiğini söylemek istiyorum. Tabii kesin diyemem. Genişletmek için tıkla... Hocam ses açma kapama tuşlarının anakart ile ne alakası var?
ygtylc dedi: Hocam üzülerek kandırılmış olma ihtimalini bir kenarda bulundurmanız gerektiğini söylemek istiyorum. Tabii kesin diyemem. Genişletmek için tıkla... Hocam ses açma kapama tuşlarının anakart ile ne alakası var?
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 19 Eylül 2023 #13 yiğitarda dedi: Hocam ses açma kapama tuşlarının anakart ile ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Evet hocam adam sizi taklaya getirmiş galiba.
yiğitarda dedi: Hocam ses açma kapama tuşlarının anakart ile ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Evet hocam adam sizi taklaya getirmiş galiba.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 999 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #14 yiğitarda dedi: Hocam ses açma kapama tuşlarının anakart ile ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Hocam ses açma değil telefonu açıp kapama tuşu çalışmıyordu
yiğitarda dedi: Hocam ses açma kapama tuşlarının anakart ile ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Hocam ses açma değil telefonu açıp kapama tuşu çalışmıyordu
yiğitarda Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 574 Çözümler 3 27 Eylül 2023 #15 dwarekithx dedi: Hocam ses açma değil telefonu açıp kapama tuşu çalışmıyordu. Genişletmek için tıkla... Yine aynı şekilde alakası olmadığını düşünüyorum hocam.
dwarekithx dedi: Hocam ses açma değil telefonu açıp kapama tuşu çalışmıyordu. Genişletmek için tıkla... Yine aynı şekilde alakası olmadığını düşünüyorum hocam.