Doğum gününde anneme doğum günü hediyesi olarak telefon almayı düşünüyorum. Bütçem kısıtlı olduğu için bu telefonları seçebildim. Sizce hangi telefonu alıyım anneme? Samsung Galaxy J6 da güzel gibi gözüküyor ama Plus'ı varken onu yazmak istemedim. (Başka telefon önerisi varsa alabilirim.)
Annem oyun oynar, Facebook'a falan bakar, kamerası çok önemli değildir ama kötü olmasın.
Bende J6 kullanıyorum ve çok memnunum. Ankette GM8 seçnemin sebebi bu twlefonda donma ye bir olay hiç görmedim ve Samsung bataryaları 1yıl sonra hafiften bir sıkıntı çıkarıyor.
J6 Plus yerine J6 al. J6 modelinde Exynos 7870 ve T830 MP1 var, J6 Plus modeli sözde ya ayni donanimla ya da daha üstün donanimla gelmesi gerekirken tam tersi J6 Plus SD 425 ve Adreno 308 yongasina sahip.
J6 Plus yerine J6 al. J6 modelinde Exynos 7870 ve T830 MP1 var, J6 Plus modeli sözde ya ayni donanimla ya da daha üstün donanimla gelmesi gerekirken tam tersi J6 Plus SD 425 ve Adreno 308 yongasina sahip.
J6 arka kamera, ekran, CPU ve GPU olarak daha iyi. GM 8 modelinin güncelleme avantaji var. Iki model arasinda nette 100 TL fark var. Güncelleme desteği senin için onemliyse GM 8 al, 100 TL daha ucuz J6 modeline göre.