selamlar Burak, telefonu şu an kullanan birisi olarak ötv zammı öncesi alman mantıklı ve kredi kasko ile bana da biraz uygun geldi 12 taksit. Telefon hakkında inceleme konusu açmıştım oradan da deneyimlerime bakabilirsin ama buradan sana ufak bir tavsiye veriyim ben. Telefon kendi segmentinde rakipleriyle hem fiyat hem de performans farkı var. Saf android olması bir erkek için performans anlamında iyiye işaret. Bu da telefonun donmasını takılmasını menü, oyunlar arası geçişleri vs hızlandırıyor. Açık konuşmak gerekirse Çin menşeili telefonlara laf edemem iyiler lakin sonrasını düşünmekte fayda var. Servis ağı olsun yedek parça olsun bunlar biraz sıkıntı olabiliyor. Yani yedek parçasını bulursun evet ama yetkili servisi az en yakınında ki telefoncu da nerden orjinal bulacakta takıcak. Bunlar benim için önemli unsurlar ve telefonun ömrünü belirleyen şeyler. Özetlemek gerekirse oyun oynamazsan 2 gününü çıkartır oyun oynarsan tam günden fazlasını, video resim çekmek senin için önemliyse bu telefon isteklerini 1 sene rahat karşılar diye düşünüyorum belki bir tık yazılımsal kendini geliştirse iyi olur tabi ki. Tasarımı güzel bence özelliklerini de tam kullanabilirsen ki taksitli aldığını da düşünürsek 2 sene seni rahat götürür teknolojinin gerisinde kalmaz diye düşünüyorum. Umarım sana faydalı olabilmişimdir bu konu hakkında.