General Mobile GM 9 Pro Alınır mı?

burakbarakli

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. Biliyorum bu konu daha önce açıldı ama dolar kurunun değişmesi ve telefonların fiyatının bu kadar artmasına rağmen bu telefonun sadece 200₺ artması konuyu açmama itti. Benim sorum vatan bilgisayarda telefonun fiyatı internetten farklı değil yani 1700₺ Fibabanka kredisi ile hayat sigortası diye %10'luk fiyat alıyorlar. Bu da 1870₺ aylık 156₺'ye geliyor. Bu fiyata 12 taksite almak bana mantıklı geliyor ama hala biraz GM'den korkuyorum. ÖTV zammı geldi daha telefon fiyatları tam etkilenmedi geç kalmakta istemiyorum. Sizce bu fiyata alınır mı? Şimdiden teşekkürler.

selamlar Burak, telefonu şu an kullanan birisi olarak ötv zammı öncesi alman mantıklı ve kredi kasko ile bana da biraz uygun geldi 12 taksit. Telefon hakkında inceleme konusu açmıştım oradan da deneyimlerime bakabilirsin ama buradan sana ufak bir tavsiye veriyim ben. Telefon kendi segmentinde rakipleriyle hem fiyat hem de performans farkı var. Saf android olması bir erkek için performans anlamında iyiye işaret. Bu da telefonun donmasını takılmasını menü, oyunlar arası geçişleri vs hızlandırıyor. Açık konuşmak gerekirse Çin menşeili telefonlara laf edemem iyiler lakin sonrasını düşünmekte fayda var. Servis ağı olsun yedek parça olsun bunlar biraz sıkıntı olabiliyor. Yani yedek parçasını bulursun evet ama yetkili servisi az en yakınında ki telefoncu da nerden orjinal bulacakta takıcak. Bunlar benim için önemli unsurlar ve telefonun ömrünü belirleyen şeyler. Özetlemek gerekirse oyun oynamazsan 2 gününü çıkartır oyun oynarsan tam günden fazlasını, video resim çekmek senin için önemliyse bu telefon isteklerini 1 sene rahat karşılar diye düşünüyorum belki bir tık yazılımsal kendini geliştirse iyi olur tabi ki. Tasarımı güzel bence özelliklerini de tam kullanabilirsen ki taksitli aldığını da düşünürsek 2 sene seni rahat götürür teknolojinin gerisinde kalmaz diye düşünüyorum. Umarım sana faydalı olabilmişimdir bu konu hakkında.

Cevabınız için teşekkür ederim. Dediklerinizde gayet haklısınız cihazı aldım anca girebildim foruma ama cihaz benim çok hoşuma gitti. Özellikle amoled ekran stero hoparlör ve dolby atmos desteği ile film-dizi izlemek aşırı keyifli. 187₺ hayat sigortası bedeli ödemek yerine peşin satın aldım. Şu an tek korkum general mobile. Yalnız, sanırım her cihazda olan bir şeymiş ama yinede sorayım, cihazın kutusundan çıkan şarj adaptörü ilk şarja taktığım zaman 30 saniye ince tiz bir "tıs" tarzı bir ses çıkarıyor. İnternet'te bunun hızlı şarj adaptöründe normal olduğunu söylemişler. Sizde böyle bir sorun var mı? Garantiye göndermeli miyim sizce ?

bu genel bir sorun sanırım. evde bi tane de iphone var mesela onun adaptöründe bile o tarz çok ama çok tiz bi ses geliyor. elektrik akımıyla alakalı sanırım. normal şartlarda duymak imkansız da atıyorum yatarken çok yakında ise o sessizlik ortamında duyuluyor. siz yine bir sorun firmayı arayıp. garanti kapsamına girer mi bilmiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…