General Mobile GM 9 Pro nasıldır?

en3s19

Hectopat
Daha fazla  
Günümüzde General Mobile GM 9 Pro kullanan arkadaşlar, yorumlarını ve deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşlar teşekkür ederim, ben cihazın özellikleri hakkında bilgi sahibiyim. 6-7 yıllık bir cihaz zaten, idareten 2-3 aylığına kullanacağım ve uygulama desteği ile ilgili çok bilgi bulamadığım için kullanan birisinden deneyimini almak istedim. Spotify, Instagram, Twitter ve WhatsApp gibi ana uygulamaları açar diye düşünüyorum ama bu uygulamaların sürüm gereksinimleri hakkında bilgi bulamayınca konu açmak istedim. General Mobile cihazlarının çoğu iyi performans gösteren cihazlar değil biliyorum ama GM 9 Pro veya GM 22 Pro gibi güzel cihazları da var, özellikle GM 9 Pro yılına göre gayet yeterli bir telefon. Android 9 almış en son sanırım, eğer bahsettiğim appleri çalıştırabiliyorsa zaten saf Android ile idareten kullanımda memnun edecektir diye düşünüyorum. AMOLED ekran, 15W hızlı şarj gibi özellikleri o yılda yerli bir telefonda görmek memnun edici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…