Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #1 Şuna ikisi de var ve özellik bakımından GM 9 Pro daha iyi ama IOS'u çok seviyorum. Bataryasını değiştireceğiz ama yeterli olur mu bilmiyorum. Siz hangisini kullanırsınız? Kimse yok mu? Kimse yok mu? Son düzenleme: 26 Aralık 2021
Şuna ikisi de var ve özellik bakımından GM 9 Pro daha iyi ama IOS'u çok seviyorum. Bataryasını değiştireceğiz ama yeterli olur mu bilmiyorum. Siz hangisini kullanırsınız? Kimse yok mu? Kimse yok mu?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.780 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #2 Donanım ve performans SE daha iyi. Ekran ve batarya olarak GM 9 Pro daha iyi.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #3 BERWAR dedi: Donanım ve performans SE daha iyi. Ekran ve batarya olarak GM 9 Pro daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın geç gördüm. Bataryası değişti ve bana bir gün yetiyor SE’nin. Sizce ekran için GM 9 Pro kullanılır mı?
BERWAR dedi: Donanım ve performans SE daha iyi. Ekran ve batarya olarak GM 9 Pro daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın geç gördüm. Bataryası değişti ve bana bir gün yetiyor SE’nin. Sizce ekran için GM 9 Pro kullanılır mı?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.780 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #4 Sana bağlı açıkçası. Ben şahsen o boyutta telefon kullanamam.