Eminem07 Centipat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #1 Selam dostlar. Bugün General Mobile GM20Pro satın aldım. Ana ekrandaki Google arama Widget'ini hiçbir şekilde kaldıramıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Selam dostlar. Bugün General Mobile GM20Pro satın aldım. Ana ekrandaki Google arama Widget'ini hiçbir şekilde kaldıramıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 17 Şubat 2021 #2 GM 5 plus'ta da kaldıramıyordum. Sanırım android one olduğu için kaldırılmıyor olabilir.
er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #3 General Mobile telefon konusunda sıkıntılı bir telefon 1 GB RAM'i var kullanmadığım için sadece internette gördüm net bir bilgim yok.
General Mobile telefon konusunda sıkıntılı bir telefon 1 GB RAM'i var kullanmadığım için sadece internette gördüm net bir bilgim yok.
Eminem07 Centipat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #4 er4n dedi: General Mobile telefon konusunda sıkıntılı bir telefon 1 GB RAM'i var kullanmadığım için sadece internette gördüm net bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... 6GB Ram hocam DeGaston dedi: GM 5 plus'ta da kaldıramıyordum. Sanırım android one olduğu için kaldırılmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Android One derken anlamadım?
er4n dedi: General Mobile telefon konusunda sıkıntılı bir telefon 1 GB RAM'i var kullanmadığım için sadece internette gördüm net bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... 6GB Ram hocam DeGaston dedi: GM 5 plus'ta da kaldıramıyordum. Sanırım android one olduğu için kaldırılmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Android One derken anlamadım?