General Mobile GM20 rezilliği

O model tutmaz 17.000 TL'ye kimse GM almaz kat ve kat daha iyi modeller var rakiplerinde.

Geçen baktığımda lansman fiyatı 15.000'di :/ 15 bini de pek hak etmiyor bence Max 13.000 verilir. Fiyatı ucuz olsa alınabilir bir telefon aslında.

Geçen baktığımda lansman fiyatı 15.000'di :/ 15 bini de pek hak etmiyor bence Max 13.000 verilir. Fiyatı ucuz olsa alınabilir bir telefon aslında.

13.000'i de hak etmiyor güncelleme desteği bile kesin değil bu modelin kimse kusura bakmasın Samsung orada 3 Android (bu modele göre değişiyor) 4 veya 5 yıl da güvenlik güncellemesi verirken kimse GM in yüzüne bile bakmaz Reeder bile daha iyi görünüyor kullanıcı gözüne.

S7 Edge, A5 2017 gibi cihazları GM e tercih ederim hala.

Reeder bile daha iyi görünüyor kullanıcı gözüne.

O kadar da abartmayın hocam General Mobile, Reeder'ı parçalar ezer geçer. Kullanıcı şikayeti olarak ta berbat bı firma. Güncel modelleri bile ana ekranda kasıyor. Telefon daha kendi sistemini kaldiramiyor.

Bende şuan gm8go var idare eder bir telefon günlük kullanım için yeterli birde 17000₺ya ben general Mobile niye alayım ki?Samsungun daha kaliteli modelleri var yada iPhone x falan bakarım zaten piyasaya bakıyorum türk markaları teknoloji tarafında pek iyi değil.Kaliteli markalar var genede eh işte...

Öyle yorumlamiyor herkes kullanıcı gözünden daha cazip geliyor.

Hocam Reeder'ı seven kullanıcı muhtemelen telefonu sadece arama, WhatsApp ve Instagram için kullanıp başka hiçbir şey yapmiyordur ki, bunu herkes yapıyor. Kısa süreliğine GM 8 kullanıyorum telefonum kırıldığı için Reeder'ın güncel cihazlarından bile daha iyi.

Kesinlikle Samsung ve GM in 8, 9 gibi modelleri hala tercih edilebilir.

Doğru kimse PUBG için almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…