Nosniy Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 68 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ3-4005U İntel HD Graphics Family 4GB Bellek Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar. Ben bugün telefona güncelleme yaptım ve çok kötü. Geri almak istiyorum. Nasıl alırım verilerimi kaybetmeden? Modeli General Mobile GM21.
Arkadaşlar. Ben bugün telefona güncelleme yaptım ve çok kötü. Geri almak istiyorum. Nasıl alırım verilerimi kaybetmeden? Modeli General Mobile GM21.
Y Ywja Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Eylül 2023 #2 Android surumu icin mi geldi guncelleme? Oyle ise stock rom bulmak ayri dert, TWRP gibi yardimci araclar kurmak ayri dert. Artı 0 Eksi
Android surumu icin mi geldi guncelleme? Oyle ise stock rom bulmak ayri dert, TWRP gibi yardimci araclar kurmak ayri dert.
Astron Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 1.017 Çözümler 10 21 Eylül 2023 #3 Maalesef telefona reset atmadan sürüm düşüremezsiniz. İllegal yöntemlerle deneyebilirsiniz. Ywja dedi: Android surumu icin mi geldi guncelleme? Oyle ise stock ROM bulmak ayri dert, TWRP gibi yardimci araclar kurmak ayri dert. Genişletmek için tıkla... Kısaca düşüremez Beyninin %ikisini kullanabilseydi USB vs. verileri kopyalayacak yer bulup telefona format atabilirdi Artı 0 Eksi
Maalesef telefona reset atmadan sürüm düşüremezsiniz. İllegal yöntemlerle deneyebilirsiniz. Ywja dedi: Android surumu icin mi geldi guncelleme? Oyle ise stock ROM bulmak ayri dert, TWRP gibi yardimci araclar kurmak ayri dert. Genişletmek için tıkla... Kısaca düşüremez Beyninin %ikisini kullanabilseydi USB vs. verileri kopyalayacak yer bulup telefona format atabilirdi