xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #1 Telefona uygun batarya arıyorum. Orijinal değil de kaliteli bir şey olmasını istiyorum. Bu ürünü buldum nasıldır? Deji Woyax By General Mobile Discovery Gm One 4g / Gm5 Uyumlu Mucize Batarya / Gm5 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2023
Telefona uygun batarya arıyorum. Orijinal değil de kaliteli bir şey olmasını istiyorum. Bu ürünü buldum nasıldır? Deji Woyax By General Mobile Discovery Gm One 4g / Gm5 Uyumlu Mucize Batarya / Gm5 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 28 Ekim 2023 #2 Bahsettiğin model iş görür, muhtemelen orijinal bataryası yok.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #3 189454 dedi: Bahsettiğin model iş görür, muhtemelen orijinal bataryası yok. Genişletmek için tıkla... Aslında çok da kaliteli birşeyde beklemiyorum, belki telefoncudanda alabilirim zaten yedek telefon olarak duracak.
189454 dedi: Bahsettiğin model iş görür, muhtemelen orijinal bataryası yok. Genişletmek için tıkla... Aslında çok da kaliteli birşeyde beklemiyorum, belki telefoncudanda alabilirim zaten yedek telefon olarak duracak.
1 189454 Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 5.536 Çözümler 6 28 Ekim 2023 #4 xopeSs dedi: Aslında çok da kaliteli birşeyde beklemiyorum, belki telefoncudanda alabilirim zaten yedek telefon olarak duracak. Genişletmek için tıkla... En azından bahsettiğin modeli al, telefoncu fason batarya falan takar şimdi.
xopeSs dedi: Aslında çok da kaliteli birşeyde beklemiyorum, belki telefoncudanda alabilirim zaten yedek telefon olarak duracak. Genişletmek için tıkla... En azından bahsettiğin modeli al, telefoncu fason batarya falan takar şimdi.