General Mobile GM5 Plus "Sistem Arayüzü Durdu" Hatası

Berkay9412

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Bugün yaşadığım bir sorun için yardım istemeye geldim. Telefonumun ekranında sistem arayüzü durdu diye hata çıkıyor ve arayüz donuyor. Telefonumu aç kapa yapınca düzeliyor fakat arada geliyor tekrar. Çok sık değil fakat oluyor. Nedeni nedir?
Teşekkürler.
Telefonum General Mobile GM5 Plus.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 yıl önce, 2 ay kadar bir süre kullanmıştım bu cihazı. Hatalarına anlam vermek çok zor. Arayüz, dokunmatik ekran ve birkaç hata daha alıyordum. Ben çözememiştim, belki bir çaresi vardır. Önerilerin neredeyse tamamı sıfırlama ve birkaç uğraştırıcı işlem olacaktır. Yine de çözüme ulaşmanız zor diye düşünüyorum. Yazılım ve donanım bakımından tuhaf bir cihaz.

3 yıl önce, 2 ay kadar bir süre kullanmıştım bu cihazı. Hatalarına anlam vermek çok zor. Arayüz, dokunmatik ekran ve birkaç hata daha alıyordum. Ben çözememiştim, belki bir çaresi vardır. Önerilerin neredeyse tamamı sıfırlama ve birkaç uğraştırıcı işlem olacaktır. Yine de çözüme ulaşmanız zor diye düşünüyorum. Yazılım ve donanım bakımından tuhaf bir cihaz.
Zamanında çok övüldüğü için aldım ama tamamen "overrated" bir ürün.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı