General Mobile GM5 Plus, bu yaz telefona Android 8.0 güncellemesi geldi ve nadir sorunlarından birisini bana getirdi. Bu milyonda bir görülen bir hastalık gibi bir şey. Wifi ağında oturum açma sorunu. İnternettte biraz araştırdım böyle bir sorun olabiliyormuş bu güncellemeyle. İşin kötü yanı KYK yurdunda kalıyor olmam ve bu telefona 8.1'in gelmeyecek olması yani bu şekilde ortada kaldım. Yardım edin lütfen! Modemle alâkalı bir şey önermeyin çünkü modeme erişimim yok. Telefonu önceki Android sürümüne döndür de demeyin telefonda bir sürü şey yüklü onları baştan yüklemeye cesaretim yok. Ayrıca işe yarayacağının da garantisi yok.
Üniversitenin oturum açmalı WiFi ağında bir sıkıntı olmuyor sadece KYK yurt internetinde oturum açamıyorum. Oturum açma sayfası geliyor fakat yüklenmiyor yani kullanıcı adı ve şifre isteme sayfası gelmiyor. Telefonda İnternet Speed Meter yüklü bu sayede gelen veriyi görebiliyorum ama 1-2 KB'tan daha fazla veri gelmiyor, 3-4 aydır bu sorunu yaşıyorum. Zaten bu General Mobile başıma dert oldu çıkardığı sorunların haddi hesabı yok, bir de sürüm desteğini kestiler. Almayı düşünen arkadaş varsa acilen arkasına bile bakmadan kaçması lazım.