T therock98 Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 210 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #1 General Mobile GM8 GO ROM nasıl atılır? Nasıl TWRP yüklenir hiç bilmiyorum, sıfırdan öğretebilecek biri var mı?
General Mobile GM8 GO ROM nasıl atılır? Nasıl TWRP yüklenir hiç bilmiyorum, sıfırdan öğretebilecek biri var mı?
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 15 Mart 2023 #2 o telefon GO sürümünü zor kaldırıyor. Rom yüklemek istemezsin.
T therock98 Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 210 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #3 Teccno dedi: O telefon GO sürümünü zor kaldırıyor. ROM yüklemek istemezsin. Genişletmek için tıkla... O yüzden ROM yüklemek istiyorum.
Teccno dedi: O telefon GO sürümünü zor kaldırıyor. ROM yüklemek istemezsin. Genişletmek için tıkla... O yüzden ROM yüklemek istiyorum.
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 15 Mart 2023 #4 therock98 dedi: O yüzden ROM yüklemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemcisi kaldıracak mı ?
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 15 Mart 2023 #5 Cihazınızın Custom ROM desteği yok. Olsa bile donanım olarak çok kötü. Kaldırmaz. Android GO ile gelen çoğu cihazın Custom ROM desteği yoktur.
Cihazınızın Custom ROM desteği yok. Olsa bile donanım olarak çok kötü. Kaldırmaz. Android GO ile gelen çoğu cihazın Custom ROM desteği yoktur.
T therock98 Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 210 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #6 Teccno dedi: İşlemcisi kaldıracak mı? Genişletmek için tıkla... Ne bileyim ölçmedim ki. 550519 dedi: Cihazınızın Custom ROM desteği yok. Olsa bile donanım olarak çok kötü. Kaldırmaz. Android GO ile gelen çoğu cihazın Custom ROM desteği yoktur. Genişletmek için tıkla... Telefon Instagram'da Reels izlemeyi bırak telefon arayüzündeyken bile kasıyor ne yapabilirim?
Teccno dedi: İşlemcisi kaldıracak mı? Genişletmek için tıkla... Ne bileyim ölçmedim ki. 550519 dedi: Cihazınızın Custom ROM desteği yok. Olsa bile donanım olarak çok kötü. Kaldırmaz. Android GO ile gelen çoğu cihazın Custom ROM desteği yoktur. Genişletmek için tıkla... Telefon Instagram'da Reels izlemeyi bırak telefon arayüzündeyken bile kasıyor ne yapabilirim?
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 15 Mart 2023 #7 therock98 dedi: Ne bileyim ölçmedim ki. Telefon Instagram'da Reels izlemeyi bırak telefon arayüzündeyken bile kasıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... At çöpe o cihazı. Çok zayıf bir cihazdır kasması normal. Kendine yeni telefon almalısın. Bu cihaza ne yapsak boşuna olacaktır.
therock98 dedi: Ne bileyim ölçmedim ki. Telefon Instagram'da Reels izlemeyi bırak telefon arayüzündeyken bile kasıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... At çöpe o cihazı. Çok zayıf bir cihazdır kasması normal. Kendine yeni telefon almalısın. Bu cihaza ne yapsak boşuna olacaktır.
T therock98 Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 210 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #8 550519 dedi: At çöpe o cihazı. Çok zayıf bir cihazdır kasması normal. Kendine yeni telefon almalısın. Bu cihaza ne yapsak boşuna olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yedek telefon zaten bazen canım sıkılıyor suda yıkıyorum telefonu.
550519 dedi: At çöpe o cihazı. Çok zayıf bir cihazdır kasması normal. Kendine yeni telefon almalısın. Bu cihaza ne yapsak boşuna olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yedek telefon zaten bazen canım sıkılıyor suda yıkıyorum telefonu.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 15 Mart 2023 #9 therock98 dedi: Yedek telefon zaten bazen canım sıkılıyor suda yıkıyorum telefonu. Genişletmek için tıkla... Suda yıkamanı önermiyorum, içine su kaçarsa görürsün ne olacağını.
therock98 dedi: Yedek telefon zaten bazen canım sıkılıyor suda yıkıyorum telefonu. Genişletmek için tıkla... Suda yıkamanı önermiyorum, içine su kaçarsa görürsün ne olacağını.
T therock98 Picopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 210 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #10 550519 dedi: Suda yıkamanı önermiyorum, içine su kaçarsa görürsün ne olacağını. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz.
550519 dedi: Suda yıkamanı önermiyorum, içine su kaçarsa görürsün ne olacağını. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz.