Harbi Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine,Cnc 21 Kasım 2020 #1 General Mobile GM8 Media server çalışmıyor closing hatası.
Jorji Costava Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 21 Kasım 2020 #2 Google değil burası, sorunu detaylı anlatman lazım. Artı 0 Eksi
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.377 Makaleler 49 Çözümler 12 22 Kasım 2020 #3 Ben GM8 kullanıyorum. Belki yardımım dokunur fakat @Jorji Costava nın dediği gibi sen açıklamadan yardımcı olamayız. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Ben GM8 kullanıyorum. Belki yardımım dokunur fakat @Jorji Costava nın dediği gibi sen açıklamadan yardımcı olamayız.
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 22 Kasım 2020 #4 General Mobile Gm8 Media Server çalışmıyor Closing Hatası. For those who think it's easier to annoy you than to Google 'General mobile gm8 media server çalışmıyor closing hatası.' themselves. letmegooglethat.com Artı 0 Eksi
General Mobile Gm8 Media Server çalışmıyor Closing Hatası. For those who think it's easier to annoy you than to Google 'General mobile gm8 media server çalışmıyor closing hatası.' themselves. letmegooglethat.com
KS KS Harbi Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine,Cnc 25 Kasım 2020 #5 The Tribal Chief dedi: Ben GM8 kullanıyorum. Belki yardımım dokunur fakat @Jorji Costava nın dediği gibi sen açıklamadan yardımcı olamayız. Genişletmek için tıkla... şimdi benim telefonum gm8 ve telefonda arka kamerayı açınca belirtiğim hata geliyor ve kamera kapanıyor fakat ön kamera sorunsuz çalışıyor Artı 0 Eksi
The Tribal Chief dedi: Ben GM8 kullanıyorum. Belki yardımım dokunur fakat @Jorji Costava nın dediği gibi sen açıklamadan yardımcı olamayız. Genişletmek için tıkla... şimdi benim telefonum gm8 ve telefonda arka kamerayı açınca belirtiğim hata geliyor ve kamera kapanıyor fakat ön kamera sorunsuz çalışıyor
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.377 Makaleler 49 Çözümler 12 25 Kasım 2020 #6 Kusura bakma ama ben bulamadım. İlk önce fabrika ayarlarına döndür. Olmazsa tamire ver. Benim telefonun aynısı ama hiç karşılaşmadığım bir şey. Artı 0 Eksi
Kusura bakma ama ben bulamadım. İlk önce fabrika ayarlarına döndür. Olmazsa tamire ver. Benim telefonun aynısı ama hiç karşılaşmadığım bir şey.