General Mobile GM8 SD Kartı desteklemiyor

Makaleler
49
Telefonumun hafıza kartını algılama sorunu oluştu. Daha önceden böyle bir şey olmadı. Garantiye verdim sorunumu açıkça belirttim. Batarya değiştirmişler ve yazılım yüklemişler. Hafıza kartı olayını da yapmışlar. Telefonu dahili depolama yapabiliyordum fakat şimdi yapamıyorum. Çıkan hatayı paylaşmak istiyorum.

Dosya Ekleri

• ekran.png
    149,3 KB · Görüntüleme: 117
Hocam, PC ile biçimlendirme yapıp deneyin. Ben de GM Plus kullanıyorum. Bazen kart seçiyorlar. Samsung U3 kartı sorunsuz kullanıyorum.

Hocam, PC ile biçimlendirme yapıp deneyin. Ben de GM Plus kullanıyorum. Bazen kart seçiyorlar. Samsung U3 kartı sorunsuz kullanıyorum.
SD kartı dahili olarak kullanabilmek için root atmanız gerekiyor.Stock romlarda dediğniz işlem bir süre sonra sorunlara sebep oluyor.En sağlıklısı root ile dahili depolamaya eklemeniz.Yapacağınız işlemlerden ben ve forum sorumlu değildir.

@ey_32me, GM ile gerekmiyor. Cihazlar destekliyor.

Cihazın kendi özelliği var. Robot atmaya gerek yok. Bilip bilmeden yargılama.

Cihazın kendi özelliği var. Robot atmaya gerek yok. Bilip bilmeden yargılama.

Biliyorum.
2. olarak dediğin işlem rootlu kadar etkili olmuyor.
3. olarak yetkili arkadaşlardan konuya kilit atılmasını istiyorum.
4. madem sorunu kendin çözüyorsun forumdan yardım isteme.

Hocam, dediğim gibi kart seçiyorlar. Çok kart denedim. Hep yavaş dedi ve belirli süre sonra arıza verdi. Samsung U3 ile sorun yok. Yavaş demedi.

Hocam, dediğim gibi kart seçiyorlar. Çok kart denedim. Hep yavaş dedi ve belirli süre sonra arıza verdi. Samsung U3 ile sorun yok. Yavaş demedi.
Fiyatı ne kadar? Almaya değer mi?
Öncelikle haddini bil.
Yargılama dedim. Her şeyi yanlış anlayanlardan nefret ediyorum. Yani ben orada tavsiye amaçlı söyledim.
.Madem sorunu kendin çözüyosun forumdan yardım isteme.
Çözemedim. Yardım istiyorum. Olmuyor diyorum.

Yataktan ters kalktın sanırım. Özür dilemem gereken yer varsa düzeltirim. Özür de dilerim ve o hareketi bir daha yapmamaya dikkat ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…