ramazan4242 Picopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #1 Telefonum General Mobile Discovery telefon eski olunca Instagram günceleyemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Telefonum General Mobile Discovery telefon eski olunca Instagram günceleyemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 974 Yer Paradis Island 17 Mayıs 2021 #2 Telefonun sürümü artık yeni instagram sürümünü desteklemiyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS ramazan4242 Picopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #3 Çalıkuşu dedi: Telefonun sürümü artık yeni Instagram sürümünü desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Instagram mı APK indirsek. Artı 0 Eksi
Çalıkuşu dedi: Telefonun sürümü artık yeni Instagram sürümünü desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Instagram mı APK indirsek.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.638 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #4 ramazan4242 dedi: Instagram mı APK indirsek. Genişletmek için tıkla... Mobil siteden gir illa uygulama kullanmak zorunda değilsin. APK indirsen de hata verir sürüm desteklemediği için. Artı 0 Eksi
ramazan4242 dedi: Instagram mı APK indirsek. Genişletmek için tıkla... Mobil siteden gir illa uygulama kullanmak zorunda değilsin. APK indirsen de hata verir sürüm desteklemediği için.
M e l i s s a Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 740 Çözümler 3 19 Mayıs 2021 #5 Android sürümünüz kaç bilmiyorum ama Instagram en az kaç istiyorsa, o sürüme göre telefona rom atıp Instagram'ı kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Android sürümünüz kaç bilmiyorum ama Instagram en az kaç istiyorsa, o sürüme göre telefona rom atıp Instagram'ı kullanabilirsiniz.