General mobile telefon açılmıyor

enet

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben tam bundan 2 sene önce yeni bir cihaz aldım çünkü eski cihazım çalışmamaya başladı sebebini bilmiyordum. Şu an o cihaz elimde 2017'de almıştım. Hâlâ açılmıyor, ekranı kırık gibi gözükebilir fakat sadece camı kırık telefonun ekranı sapasağlam. Cam değiştirmekle kullanmaya da devam edilebilir. Ekte de gördüğünüz gibi bataryayı tutan 4 dişten birisi yerinden çıkmış, bunu yerine oturtursam telefon tekrar açılır mı? Nasıl oturtacağım?
Aynı bataryadan elimde 2 tane var sağlam ikisi de orijinal ve çalıştıklarından eminim.

20250616_091924[1].jpg
Screenshot_20250616_091852_Camera[1].jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj soketi şakaya gelmez hocam şansını dene ama bence daha çok bozarsın.

Yassı cımbız ile yan bastır oturur eğer gerçekten çıkmışsa, çok abanırsan kopar.

Şarj soketi şakaya gelmez hocam şansını dene ama bence daha çok bozarsın.

Yassı cımbız ile yan bastır oturur eğer gerçekten çıkmışsa, çok abanırsan kopar.

Hocam ben daha önceden telefon açtım tamir ettim bilgisiz değiilim. Hocam sıkıntı şu ki o batarayı okuyan + olan bakırın alttan çıkması bunu omadı aynısından bulup lehimlemek lazım ama düzeltilir mi sorum bu bir de şunu diyeceğim o şey plastikten ibaret dışı o plastikği bir şekilde açsam düzeltmesi kolay ama anakarta lehimlidir büyük ihtimalle sence uğraşmaya değer mi?

Hocam ben daha önceden telefon açtım tamir ettim bilgisiz değiilim. Hocam sıkıntı şu ki o batarayı okuyan + olan bakırın alttan çıkması bunu omadı aynısından bulup lehimlemek lazım ama düzeltilir mi sorum bu bir de şunu diyeceğim o şey plastikten ibaret dışı o plastikği bir şekilde açsam düzeltmesi kolay ama anakarta lehimlidir büyük ihtimalle sence uğraşmaya değer mi?
O soketi komple evde değişemeyeceksen lehimle falan uğraşma hoca. Çünkü o altın rengi ayaklar acayip narin az sıcağı görünce mayışıyorlar. 4 pini paket halinde ucuza mal eder lehimlersen değer aksi takdirde uğraşma yani.

Senin orada lehim ile çalışacağın alan sınırlı hani.

O soketi komple evde değişemeyeceksen lehimle falan uğraşma hoca. Çünkü o altın rengi ayaklar acayip narin az sıcağı görünce mayışıyorlar. 4 PIN'i paket halinde ucuza mal eder lehimlersen değer aksi takdirde uğraşma yani.

Senin orada lehim ile çalışacağın alan sınırlı hani.

Teşekkür ederim hocam mesajından dolayı bu konuyu biraz daha düşüneceğim olmadı parça niyetine ikinci elde satacağım Allah'a emanetsin görüşürüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı