N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 26 Şubat 2021 #11 noclip dedi: Telefon modeli ne? Genişletmek için tıkla... Gm 20 Pro. Ruter dedi: Her uygulamanın kendi ayarlarında. Genişletmek için tıkla... Gm sırf reklam satabilmek için galiba o ayarıda kaldırmış normalde telefonlarda bu ve benzeri ayarlar var gm de yok zorla reklam satıyor.
noclip dedi: Telefon modeli ne? Genişletmek için tıkla... Gm 20 Pro. Ruter dedi: Her uygulamanın kendi ayarlarında. Genişletmek için tıkla... Gm sırf reklam satabilmek için galiba o ayarıda kaldırmış normalde telefonlarda bu ve benzeri ayarlar var gm de yok zorla reklam satıyor.
TheForment Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #12 Nicksizsahis dedi: Gm 20 Pro. Gm sırf reklam satabilmek için galiba o ayarıda kaldırmış normalde telefonlarda bu ve benzeri ayarlar var gm de yok zorla reklam satıyor. Genişletmek için tıkla... Bende 9 Pro var daha öyle bir durumla karşılaşmadım virüs bulaştığında oluyordu ama o durum dosyalarım da bile reklam çıkıyor du.
Nicksizsahis dedi: Gm 20 Pro. Gm sırf reklam satabilmek için galiba o ayarıda kaldırmış normalde telefonlarda bu ve benzeri ayarlar var gm de yok zorla reklam satıyor. Genişletmek için tıkla... Bende 9 Pro var daha öyle bir durumla karşılaşmadım virüs bulaştığında oluyordu ama o durum dosyalarım da bile reklam çıkıyor du.
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 28 Şubat 2021 #13 TheForment dedi: Bende 9 Pro var daha öyle bir durumla karşılaşmadım virüs bulaştığında oluyordu ama o durum dosyalarım da bile reklam çıkıyor du. Genişletmek için tıkla... Dosyalarım müziklerim de reklam var herkes de varmış müşteri hizmetlerini aradım reklam özelliğiymiş öyle kullanın yoksa kullanmayın telefonu diyor
TheForment dedi: Bende 9 Pro var daha öyle bir durumla karşılaşmadım virüs bulaştığında oluyordu ama o durum dosyalarım da bile reklam çıkıyor du. Genişletmek için tıkla... Dosyalarım müziklerim de reklam var herkes de varmış müşteri hizmetlerini aradım reklam özelliğiymiş öyle kullanın yoksa kullanmayın telefonu diyor
TheForment Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #14 Nicksizsahis dedi: Dosyalarım müziklerim de reklam var herkes de varmış müşteri hizmetlerini aradım reklam özelliğiymiş öyle kullanın yoksa kullanmayın telefonu diyor Genişletmek için tıkla... Öyle özellik mi olurmuş aşırı saçma oldu olacak Premium aldırsın
Nicksizsahis dedi: Dosyalarım müziklerim de reklam var herkes de varmış müşteri hizmetlerini aradım reklam özelliğiymiş öyle kullanın yoksa kullanmayın telefonu diyor Genişletmek için tıkla... Öyle özellik mi olurmuş aşırı saçma oldu olacak Premium aldırsın
N Nicksizsahis Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 28 Şubat 2021 #15 TheForment dedi: Öyle özellik mi olurmuş aşırı saçma oldu olacak Premium aldırsın Genişletmek için tıkla... Bu yüzden ben bir daha asla tavsiye etmiyorum General Mobile'yi. Ertesi gün iade etmeye çalıştım inceleme kanallarını izledim hiç bu durumdan bahseden yok. Dosyalarıma resimlerime müziklerime reklam koymak nasıl bir gizliliktir anlamadım.
TheForment dedi: Öyle özellik mi olurmuş aşırı saçma oldu olacak Premium aldırsın Genişletmek için tıkla... Bu yüzden ben bir daha asla tavsiye etmiyorum General Mobile'yi. Ertesi gün iade etmeye çalıştım inceleme kanallarını izledim hiç bu durumdan bahseden yok. Dosyalarıma resimlerime müziklerime reklam koymak nasıl bir gizliliktir anlamadım.