S StanislavPetro Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #1 Bana, Android 2 için generic ROM lazım. Yani, Google'ın yayınladığı, değişiklik görmemiş bir ROM. Not: Gerçek bir telefon için. ISO değil.
Bana, Android 2 için generic ROM lazım. Yani, Google'ın yayınladığı, değişiklik görmemiş bir ROM. Not: Gerçek bir telefon için. ISO değil.
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.309 Makaleler 4 Çözümler 37 25 Eylül 2024 #2 platform/manifest - Git at Google Dosya Ekleri 1727273029615.png 62,4 KB · Görüntüleme: 33
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.042 Makaleler 19 Çözümler 225 Yer Erzincan ❄️ 25 Eylül 2024 #3 Fiziksel olarak bir telefona mı kurmak istiyorsunuz? Android 7 ve altı ROM'ların generic hali bulunmamakta. mashiro dedi: platform/manifest - Git at Google Genişletmek için tıkla... Bunları nasıl çalıştırıyoruz hocam, doğrudan telefona kurulamadığından bilgisayarda sanal makineye mi tanımlıyoruz?
Fiziksel olarak bir telefona mı kurmak istiyorsunuz? Android 7 ve altı ROM'ların generic hali bulunmamakta. mashiro dedi: platform/manifest - Git at Google Genişletmek için tıkla... Bunları nasıl çalıştırıyoruz hocam, doğrudan telefona kurulamadığından bilgisayarda sanal makineye mi tanımlıyoruz?
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.309 Makaleler 4 Çözümler 37 25 Eylül 2024 #4 Maomao dedi: Bunları nasıl çalıştırıyoruz hocam, doğrudan telefona kurulamadığından bilgisayarda sanal makineye mi tanımlıyoruz? Genişletmek için tıkla... Benim de çok bilgim yok. Derlenme sürecinde elindeki kaynaklar sorun çıkarmasa bile boot etmeyebilir. @Heribert Yavuz daha iyi anlatabilir.
Maomao dedi: Bunları nasıl çalıştırıyoruz hocam, doğrudan telefona kurulamadığından bilgisayarda sanal makineye mi tanımlıyoruz? Genişletmek için tıkla... Benim de çok bilgim yok. Derlenme sürecinde elindeki kaynaklar sorun çıkarmasa bile boot etmeyebilir. @Heribert Yavuz daha iyi anlatabilir.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.217 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 25 Eylül 2024 #5 Generic ROM derken? GSI'dan bahsediyordaniz, GSI Android 8 ile başlıyor. Bu kaynaklara bir bakmam lazım.
Generic ROM derken? GSI'dan bahsediyordaniz, GSI Android 8 ile başlıyor. Bu kaynaklara bir bakmam lazım.