Phegru Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 1.151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım TP-Link UB400 modeli USB aparatı resimlerdeki gibi hata veriyor. Ne yaptıysam bulamadım çözümünü. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler. Dosya Ekleri 20210206_164925.jpg 225,3 KB · Görüntüleme: 127 20210206_164912.jpg 247,9 KB · Görüntüleme: 133 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2021
Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım TP-Link UB400 modeli USB aparatı resimlerdeki gibi hata veriyor. Ne yaptıysam bulamadım çözümünü. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
W WaIter White Decapat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Şubat 2021 #2 Aygıt'a sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir seçeneğine tıklayıp dener misiniz? Sürücü yolu isterse, internetten sürücüyü indirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Aygıt'a sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir seçeneğine tıklayıp dener misiniz? Sürücü yolu isterse, internetten sürücüyü indirmeyi deneyin.
KS KS Phegru Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 1.151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #3 WaIter White dedi: Aygıt'a sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir seçeneğine tıklayıp dener misiniz? Sürücü yolu isterse, internetten sürücüyü indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam denediğim de resimdeki uyarı çıkıyor. Hata veriyor. Almış olduğum aparat bu. TP-Link, UB400 WaIter White dedi: Aygıt'a sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir seçeneğine tıklayıp dener misiniz? Sürücü yolu isterse, internetten sürücüyü indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Adsız.png 22 KB · Görüntüleme: 95 Artı 0 Eksi
WaIter White dedi: Aygıt'a sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir seçeneğine tıklayıp dener misiniz? Sürücü yolu isterse, internetten sürücüyü indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam denediğim de resimdeki uyarı çıkıyor. Hata veriyor. Almış olduğum aparat bu. TP-Link, UB400 WaIter White dedi: Aygıt'a sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir seçeneğine tıklayıp dener misiniz? Sürücü yolu isterse, internetten sürücüyü indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla...
W WaIter White Decapat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Şubat 2021 #4 Aşağı bıraktığım linkten sürücüsünü indirmeyi deneyin. Download for UB400 | TP-Link TP Link - Download Center Detail www.tp-link.com Artı 0 Eksi
Aşağı bıraktığım linkten sürücüsünü indirmeyi deneyin. Download for UB400 | TP-Link TP Link - Download Center Detail www.tp-link.com
KS KS Phegru Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 1.151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #5 WaIter White dedi: Aşağı bıraktığım linkten sürücüsünü indirmeyi deneyin. Download for UB400 | TP-Link TP Link - Download Center Detail www.tp-link.com Genişletmek için tıkla... Hocam belirtmeyi unuttum Win10 kullanıyorum. Sürücü 7 için miş üstü için indirmeyin diyor. Artı 0 Eksi
WaIter White dedi: Aşağı bıraktığım linkten sürücüsünü indirmeyi deneyin. Download for UB400 | TP-Link TP Link - Download Center Detail www.tp-link.com Genişletmek için tıkla... Hocam belirtmeyi unuttum Win10 kullanıyorum. Sürücü 7 için miş üstü için indirmeyin diyor.