Geniş beyaz çalışma masası

Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar,

Beyaz sistem topladım. Eski masam da 120 cm olduğu için küçük geliyor açıkçası, geniş bir masa arıyorum. Aslında aklımda Bekant 160 cm masa vardı ama 2 tane monitör yaptığım zaman masa küçük gelecek gibi duruyor. Şu an ki kasam Lian Li O11 dynamic EVO olduğu için biraz büyük. YouTube ve yurt dışından seçeneklere bakladığım da masa tablası alıp 2 tanede alex keson koyuyorlar, açıkçası öyle yapmayı düşündüm ama zamanla masanın orta kısmı esniyor ve hem estetik hem de kullanım açısından hiç hoş olmuyor. Ölçü olarak da 170-180 arası görsel olarak tatmin edici bir masa arıyorum. Bütçe olarak da 5-6 bin gibi bir şey düşündüm. Üstüne koymayı planladığım şeyler de 2 monitör ve 1 kasa.

Örnek bir görsel de bırakıyorum, bunun 2 monitörlü şeklini yapmayı düşünüyorum, şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-25 190015.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-25 190015.png
    684,1 KB · Görüntüleme: 157
IKEA bekant 140x60 masa var, kasa başka bir yerde 1 tane 27 inç bir tane de 24 inç monitör var amortisörlü ayağa bağlılar ve gayet yeterli.

1687709299002.png

Ben kasayı da masanın üstüne koymak istediğim için yeterli gelmeyecek gibi gözüküyor, fotoğrafta da baktığımda yetmez gibi sizce yeterli gelir mi?
Kasa masanın üstünde olursa yeter ama çok sıkışık olur.

Kasa masanın üstünde olursa yeter ama çok sıkışık olur.

O zaman Bekantın da 160x80'i aklımda bulunsun. Açıkçası şey korkusu var henüz 2 monitörüm 3-4 aya alacağım sanırım. Şimdi gidip 160x80 bekant alıp sonra 2. monitör sığmazsa üzülürüm, yer yetmiyor diye yeni masa alıp da yine yer sıkıntısı da yaşamak istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı