PatatesliSucuk Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 167 Çözümler 1 18 Ekim 2023 #11 Almana gerek yok bence ama yinede sen bilirsin ama traş makinesiyle kolay alabilirsin diye düşünüyorum.
Almana gerek yok bence ama yinede sen bilirsin ama traş makinesiyle kolay alabilirsin diye düşünüyorum.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2023 #12 Rustin Cohle dedi: Hiç almamak (opsiyonel). Genişletmek için tıkla... Hocam saç uzatıyorum şu anda, saçımdan hızlı uzuyor. Yapmayın. snezzy dedi: Arkadaşlar cinsel organın kılları nasıl alınmalı?(erkek için ) Genişletmek için tıkla... Tüy dökücü krem, jilet veya makine. Pürüzsüz olması zor zaten epilasyon dışında da o bölge için para vermeye değmez. Epilasyon aleti varsa o ayrı tabii. Ayrıca partneriniz kıllı da isteyebilir. Bence en iyisi kısaltabileceğiniz kadar kısaltmak.
Rustin Cohle dedi: Hiç almamak (opsiyonel). Genişletmek için tıkla... Hocam saç uzatıyorum şu anda, saçımdan hızlı uzuyor. Yapmayın. snezzy dedi: Arkadaşlar cinsel organın kılları nasıl alınmalı?(erkek için ) Genişletmek için tıkla... Tüy dökücü krem, jilet veya makine. Pürüzsüz olması zor zaten epilasyon dışında da o bölge için para vermeye değmez. Epilasyon aleti varsa o ayrı tabii. Ayrıca partneriniz kıllı da isteyebilir. Bence en iyisi kısaltabileceğiniz kadar kısaltmak.