R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #1 Merhaba. Yok mu bu hastalığın çözümü arkadaşlar?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 16 Ocak 2023 #2 Rufiq Cavadov dedi: Merhaba. Yok mu bu hastalığın çözümü arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Kendimi bildim bileli bu lanet var bende. Hiçbir şekilde kurtulamadım.
Rufiq Cavadov dedi: Merhaba. Yok mu bu hastalığın çözümü arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Kendimi bildim bileli bu lanet var bende. Hiçbir şekilde kurtulamadım.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #3 OnurOfc dedi: Kendimi bildim bileli bu lanet var bende. Hiçbir şekilde kurtulamadım. Genişletmek için tıkla... Tuzlu su çekiyorum Sinüslere. Ama lanet olası ağzıma akıyor. Bu gün doktora gitmiştim. Doktor da bu lanetten kurtulmanın yolu yok dedi.
OnurOfc dedi: Kendimi bildim bileli bu lanet var bende. Hiçbir şekilde kurtulamadım. Genişletmek için tıkla... Tuzlu su çekiyorum Sinüslere. Ama lanet olası ağzıma akıyor. Bu gün doktora gitmiştim. Doktor da bu lanetten kurtulmanın yolu yok dedi.