Genotropin iğnesi

John Green

Zeptopat
Bileklerim ince olduğu için dışardan hormon takviyesi ile gelişirmi acaba

Hormon takviyesi genotropini öneriyolar

Genelde hormon çok önerilmez vücut homeostasisini bozma riski olduğundan; ama aşırı bi yarar sağlar mı tartışılır. Boy kilo yaş bilgilerini söyler misin?

Vücudun hormon yapısı en hassas dengelerden birine sahip. Kesinlikle bilinçsiz müdahaleden kaçınılmalı. Doktor tavsiyesi haricinde en ufak müdahaleyi önermiyorum.

Bileklerim ince olduğu için dışarıdan hormon takviyesi ile gelişirmi acaba.

Hormon takviyesi genotropini öneriyorlar.

Bende bayağı araştırmıştım büyüme hormonununu ancak bu işin olmicağını anladım.
1)Bu hormon sadece boyunu uzatmıyor çene burun kemiği gibi kemikleride kalınlaştırıyor.
2)Kanserli hücrelerin büyümesini hızlandırıyor.
Ayrıca bilek genetiktir ne kadar hormon basarsan bas tam gelişim sağlanamaz.

Genetik tamamda benim el ve ayak bileklerim çocuk bilekleri gibi benim anne ve babada bilekleri kalın

Kızların yapısı gereği ince oluyor ya hani ondan bile ince

Genetik tamamda benim el ve ayak bileklerim çocuk bilekleri gibi benim anne ve babada bilekleri kalın

Hocam inanmicaksınız ancak bunun en kralını yaşıyorum. Bileğim annemin bileğinden bile ince(ağır fitness yapmama rağmen).Bunun çözümü yok hormon iğnesi alıp ondan sonra çenem kalınlaştı burnum büyüdü diye dertler çekeceğinize bilek çalışın daha mantıklı olur. Ha illa alacaksanız doktora danışın.

Bende araştırıyorum hatta seni görmüştüm genotropin ile başlık açmışsın

Bende araştırıyorum hatta seni görmüştüm genotropin ile başlık açmışsın.

Evet işte araştırdım bayağı bu konuyu. Bizim salondaki hoca iğne başı 2K demişti ancak bunun tedavisine göre alım sıklığı vs var. Yani doktor olmadan bu iş olmaz olursa da çok sakat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…