Ahmet Affan Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Selam, Genshin Impact'a girdim. Güncelleme gelmiş ama girdiğimde hiç güncelleme yeri yok. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021
Selam, Genshin Impact'a girdim. Güncelleme gelmiş ama girdiğimde hiç güncelleme yeri yok. Yardım eder misiniz?
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2021 #2 Başlat butonun orada kabak gibi güncelle yazıyor normalde hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Ahmet Affan Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #3 UgurDur dedi: Başlat butonun orada kabak gibi güncelle yazıyor normalde hocam. Genişletmek için tıkla... Girmeye çalıştığımda direk oyuna atıyor ve sadece bastığımda oyundan çıkarıyor güncelleme yeri yok Artı 0 Eksi
UgurDur dedi: Başlat butonun orada kabak gibi güncelle yazıyor normalde hocam. Genişletmek için tıkla... Girmeye çalıştığımda direk oyuna atıyor ve sadece bastığımda oyundan çıkarıyor güncelleme yeri yok
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2021 #4 Ahmet Affan dedi: Girmeye çalıştığımda direk oyuna atıyor ve sadece bastığımda oyundan çıkarıyor güncelleme yeri yok Genişletmek için tıkla... Güncellenmiştir o zaman. Artı 0 Eksi
Ahmet Affan dedi: Girmeye çalıştığımda direk oyuna atıyor ve sadece bastığımda oyundan çıkarıyor güncelleme yeri yok Genişletmek için tıkla... Güncellenmiştir o zaman.
KS KS Ahmet Affan Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #5 hayır o UgurDur dedi: Güncellenmiştir o zaman. Genişletmek için tıkla... oyundan otomatik çıkıyo Artı 0 Eksi