metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Temmuz 2023 #1 Biraz oynadım fakat hikayeye çok bakmamıştım. O yüzden sıfırdan başlamayı düşünüyorum fakat değer mi bilmiyorum. Bilen arkadaşlar söylerse sevinirim.
Biraz oynadım fakat hikayeye çok bakmamıştım. O yüzden sıfırdan başlamayı düşünüyorum fakat değer mi bilmiyorum. Bilen arkadaşlar söylerse sevinirim.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #2 Kaç AR'sınız ve karakterleriniz neler? Duruma göre baştan başlanabilir ama belirli bir seviyeye geldiyseniz değmez. Youtube'dan falan izlersiniz.
Kaç AR'sınız ve karakterleriniz neler? Duruma göre baştan başlanabilir ama belirli bir seviyeye geldiyseniz değmez. Youtube'dan falan izlersiniz.
metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Temmuz 2023 #3 Culoksi dedi: Kaç AR'sınız ve karakterleriniz neler? Duruma göre baştan başlanabilir ama belirli bir seviyeye geldiyseniz değmez. Youtube'dan falan izlersiniz. Genişletmek için tıkla... 20'lerdeydi sanırım. Mona çıkmıştı 5 yıldız olarak öbürlerini hatırlamıyorum.
Culoksi dedi: Kaç AR'sınız ve karakterleriniz neler? Duruma göre baştan başlanabilir ama belirli bir seviyeye geldiyseniz değmez. Youtube'dan falan izlersiniz. Genişletmek için tıkla... 20'lerdeydi sanırım. Mona çıkmıştı 5 yıldız olarak öbürlerini hatırlamıyorum.