wzyben Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 312 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #1 Merhaba, Genshin Impact hesabı açacağımda hoyoverse hesabı açmak doğru mudur?
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.459 Çözümler 5 18 Nisan 2022 #2 Hocam zaten açmazsanız oynayamazsınız. Güvenilirdir merak etmeyin.
wzyben Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 312 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #3 Evou dedi: Hocam zaten açmazsanız oynayamazsınız. Güvenilirdir merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... internetten bi bakayım dedim telefon numarası falan sızdırıyor diyorlardı
Evou dedi: Hocam zaten açmazsanız oynayamazsınız. Güvenilirdir merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... internetten bi bakayım dedim telefon numarası falan sızdırıyor diyorlardı
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.459 Çözümler 5 18 Nisan 2022 #4 wzyben dedi: İnternetten bir bakayım dedim telefon numarası falan sızdırıyor diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam zaten genshin oynamak istiyorsanız kayıt olmanız gerekir aksi taktirde oynayamazsınız.
wzyben dedi: İnternetten bir bakayım dedim telefon numarası falan sızdırıyor diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam zaten genshin oynamak istiyorsanız kayıt olmanız gerekir aksi taktirde oynayamazsınız.