Genshin Impact oynanır mı?

prime850

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sevgilim bu oyunu oyna deyip duruyor ama git gud bir oyuncu olarak bu oyun bana hitap etmiyor ama kiayesini az araştırdım ve tanrıların falan savaştığını gördüm. Az dikkatimi çekti. Nasıl, oynanır mı? Kahveye gittiğimde bu Genshin Impact oynuyor diye dalga geçerler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim çok hoşuma gitmez. Seveni çok. Arkadaşım 10000 TL yatırmıştı zamanında. Çok muhabbeti döndü bu olayın.

Oyunun kitlesi pek hoş değil lakin açık dünya, hikayeli oyunları vb. seviyorsanız güzel oynanabilecek oyun. Şahsen ben multiplayer oyunlar harici bişey oynayamadığım için 10 saat oynayıp sildim. Uyarı olarak da geçeyim oyun Rust, War Thunder gibi hayatsız işi. Eğer zamanım yok dersen pek birşey yapamazsın oyunda.

Benim çok hoşuma gitmez. Seveni çok. Arkadaşım 10000 TL yatırmıştı zamanında. Çok muhabbeti döndü bu olayın.

Hocam sevgilim oynuyor dediğim gibi ama ben git gud bir oyuncu olduğumdan namımı sarsmaz değil mi anime kızlı oyun oynuyor diye.

Seviyorsan oynanır hocam her oyun o türün sevenine güzeldir dene beğenirsen devam et beğenmezsen sil.

Hocam sevgilim oynuyor dediğim gibi ama ben git gud bir oyuncu olduğumdan namımı sarsmaz değil mi anime kızlı oyun oynuyor diye.
Anime kızı terimi kalkmayacak galiba. Tabu haline gelmiş. Böyle düşünüyorsanız oynamayın hocam. Biz karar veremeyiz.

Kimse duymazsa kimse namınızı sarsamaz hocam bir siz bir de konuya bakan bizler biliyoruz aramızda kalsa yeter. Oyunu kuzenimde çıktığından beri oynuyor gerçekten hayatsız oyunu 1 haftada biraz gelişiyim tarzı olaylar olmuyor maalesef.

Anime kızı terimi kalkmayacak galiba. Tabu haline gelmiş. Böyle düşünüyorsanız oynamayın hocam. Biz karar veremeyiz.

Haklısınız hocam bazen tabuları yıkmak gerekir deneyelim bakalım P2W bir oyun değilmiş.

Evet hocam souls serisinden sonra ilkez böyle aydınlık bir oyun oynayacagım namımıza bir şey olmaz heral.

Haklısınız hocam bazen tabuları yıkmak gerekir deneyelim bakalım P2W bir oyun değilmiş.

Evet hocam souls serisinden sonra ilkez böyle aydınlık bir oyun oynayacagım namımıza bir şey olmaz heral.

Hocam duyarlarsa yanarsınız bir de yakın arkadaşlar LoL veya CS ciyse çok dalgası döner.

Hocam duyarlarsa yanarsınız bir de yakın arkadaşlar LoL veya CS ciyse çok dalgası döner.
2500+ saat CS var. Neden dalga geçeyim ki? CS'ye girseniz her maçta birinin fotoğrafı Demon Slayer'dan biri falan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…