Çözüldü Genshin Impact "yığın koruması adlı Windows güvenliği" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

sadvict

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
3050 ti
Bende resimdeki gibi bir hata alıyorum devre dışı bırakırsam kötü etkilenir miyim PC zarar görür mü ondan korkuyorum. Önceden çok rahat açıyordu son güncellemelerden sonra bu şekilde hata aldım silip tekrar yükledim fakat değişen bir şey yok. Devre dışı bırakayım mı bırakırsam tekrardan nasıl açabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-01 114727.png
    465,6 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kapatın, bazı oyunlar bu nedenle çalışmıyor. Düzgün kullanicisiysaniz kapatmakla zarar vermez.
Sorununuz eğer işletim sisteminiz Windows 11 ise bazı oyunlarda da bizde aynı hatayı veriyordu. Sanırım Windows 11'den dolayı ama kapatsanız sorun olacağını sanmam.

Windows 11 mi o

Allah'tan sizin gibi güzel insanlar varda problemi anında aşabiliyoruz hepinize teşekkür ediyorum umarım ilerleyen zamanlarda problemi çözerler.

Rica ederim

Kapatabilirsiniz geri açmak isterseniz Defender ayarlarından açabilirsiniz.
merhaba hocam şimdi tekrar aktif etmek istiyorum ama olmuyor bellek bütünlüğü etkinleştirilemiyor sürücülerden dolayı ne yapsam etkinleşir acaba oyunu tekrar sildim fakat etkinleşmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…