T trashc Centipat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ocak 2025 #1 Genshin oynarken oyun dondu ve telefon kendi kendine kapandı. Bu normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2025
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #2 trashc dedi: Genshin oynarken oyun dondu ve telefon kendi kendine kapandı. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Genshin biraz fazla yer kaplıyor ve biraz yüksek sistem isteyen bir oyun özellikle Mobile'de muhtemelen normaldir.
trashc dedi: Genshin oynarken oyun dondu ve telefon kendi kendine kapandı. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Genshin biraz fazla yer kaplıyor ve biraz yüksek sistem isteyen bir oyun özellikle Mobile'de muhtemelen normaldir.
T trashc Centipat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ocak 2025 #3 False Savior dedi: Genshin biraz fazla yer kaplıyor ve biraz yüksek sistem isteyen bir oyun özellikle Mobile'de muhtemelen normaldir. Genişletmek için tıkla... Ay birden telefon kapanınca tutustum acikcasi.. umarım öyledir tesekkurlerr
False Savior dedi: Genshin biraz fazla yer kaplıyor ve biraz yüksek sistem isteyen bir oyun özellikle Mobile'de muhtemelen normaldir. Genişletmek için tıkla... Ay birden telefon kapanınca tutustum acikcasi.. umarım öyledir tesekkurlerr
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #4 trashc dedi: Ay birden telefon kapanınca tutustum acikcasi.. umarım öyledir tesekkurlerr Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
trashc dedi: Ay birden telefon kapanınca tutustum acikcasi.. umarım öyledir tesekkurlerr Genişletmek için tıkla... Rica ederim.