A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #21 Syntax Error dedi: Diskleri cfdisk ile bölsem bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne gerek var? Gentoo bölümü var, Arch bölümü var Efi bölümü var, gereken bunlar.
Syntax Error dedi: Diskleri cfdisk ile bölsem bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne gerek var? Gentoo bölümü var, Arch bölümü var Efi bölümü var, gereken bunlar.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.689 Çözümler 10 27 Şubat 2021 #22 Ali998 dedi: Ne gerek var? Gentoo bölümü var, Arch bölümü var Efi bölümü var, gereken bunlar. Genişletmek için tıkla... Hayır en baştan kurulum yapıcam ama cfdisk ile en baştan bölümleyip yapıcam yani cfdisk ile yapsam bir sorun olur mu?
Ali998 dedi: Ne gerek var? Gentoo bölümü var, Arch bölümü var Efi bölümü var, gereken bunlar. Genişletmek için tıkla... Hayır en baştan kurulum yapıcam ama cfdisk ile en baştan bölümleyip yapıcam yani cfdisk ile yapsam bir sorun olur mu?
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #23 Syntax Error dedi: Hayır en baştan kurulum yapıcam ama cfdisk ile en baştan bölümleyip yapıcam yani cfdisk ile yapsam bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
Syntax Error dedi: Hayır en baştan kurulum yapıcam ama cfdisk ile en baştan bölümleyip yapıcam yani cfdisk ile yapsam bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.689 Çözümler 10 27 Şubat 2021 #24 Ali998 dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Sorun olmazsa iyi teşekkürler yeniden denedikten sonra sonucu yazarım.
Ali998 dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Sorun olmazsa iyi teşekkürler yeniden denedikten sonra sonucu yazarım.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #25 Syntax Error dedi: Sorun olmazsa iyi teşekkürler yeniden denedikten sonra sonucu yazarım. Genişletmek için tıkla... Tamam, etiketleyin ama istediklerinizi, sonra farkına varmayabiliriz.
Syntax Error dedi: Sorun olmazsa iyi teşekkürler yeniden denedikten sonra sonucu yazarım. Genişletmek için tıkla... Tamam, etiketleyin ama istediklerinizi, sonra farkına varmayabiliriz.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 27 Şubat 2021 #26 Syntax Error dedi: Hayır en baştan kurulum yapıcam ama cfdisk ile en baştan bölümleyip yapıcam yani cfdisk ile yapsam bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Baştan kurulum yapmana falan gerek yok, yaptığın hatayı düzeltsen düzelir her şey.
Syntax Error dedi: Hayır en baştan kurulum yapıcam ama cfdisk ile en baştan bölümleyip yapıcam yani cfdisk ile yapsam bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Baştan kurulum yapmana falan gerek yok, yaptığın hatayı düzeltsen düzelir her şey.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.689 Çözümler 10 27 Şubat 2021 #27 gen2 dedi: Baştan kurulum yapmana falan gerek yok, yaptığın hatayı düzeltsen düzelir her şey. Genişletmek için tıkla... Ama kapattım bilgisayarı en son o yüzden sıfırlandı.
gen2 dedi: Baştan kurulum yapmana falan gerek yok, yaptığın hatayı düzeltsen düzelir her şey. Genişletmek için tıkla... Ama kapattım bilgisayarı en son o yüzden sıfırlandı.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 27 Şubat 2021 #28 Syntax Error dedi: Ama kapattım bilgisayarı en son o yüzden sıfırlandı. Genişletmek için tıkla... Sıfırlanmaz bilgisayarı kapatınca.
Syntax Error dedi: Ama kapattım bilgisayarı en son o yüzden sıfırlandı. Genişletmek için tıkla... Sıfırlanmaz bilgisayarı kapatınca.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.689 Çözümler 10 27 Şubat 2021 #29 gen2 dedi: Sıfırlanmaz bilgisayarı kapatınca. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya ben en son geri açınca olmadı sonra en baştan sildim geri başladım keşke silmeseydim.
gen2 dedi: Sıfırlanmaz bilgisayarı kapatınca. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya ben en son geri açınca olmadı sonra en baştan sildim geri başladım keşke silmeseydim.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 27 Şubat 2021 #30 Syntax Error dedi: Nasıl ya ben en son geri açınca olmadı sonra en baştan sildim geri başladım keşke silmeseydim. Genişletmek için tıkla... Void dene bence, Gentoo pek sana uygun değil gibi.
Syntax Error dedi: Nasıl ya ben en son geri açınca olmadı sonra en baştan sildim geri başladım keşke silmeseydim. Genişletmek için tıkla... Void dene bence, Gentoo pek sana uygun değil gibi.