Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.689 Çözümler 10 27 Şubat 2021 #31 Arsenik dedi: Void dene bence, Gentoo pek sana uygun değil gibi. Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama o kurulmadı bende. 5 kere denedim. gen2 dedi: Sıfırlanmaz bilgisayarı kapatınca. Genişletmek için tıkla... Genkernel all make menu Config bölümdeki her şeyimi işaretli olarak yapar. Son düzenleme: 27 Şubat 2021
Arsenik dedi: Void dene bence, Gentoo pek sana uygun değil gibi. Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama o kurulmadı bende. 5 kere denedim. gen2 dedi: Sıfırlanmaz bilgisayarı kapatınca. Genişletmek için tıkla... Genkernel all make menu Config bölümdeki her şeyimi işaretli olarak yapar.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 27 Şubat 2021 #32 Syntax Error dedi: Genkernel all make menu Config bölümdeki her şeyimi işaretli olarak yapar. Genişletmek için tıkla... Adı üstünde zaten.
Syntax Error dedi: Genkernel all make menu Config bölümdeki her şeyimi işaretli olarak yapar. Genişletmek için tıkla... Adı üstünde zaten.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.689 Çözümler 10 27 Şubat 2021 #33 gen2 dedi: Adı üstünde zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. gen2 dedi: Adı üstünde zaten. Genişletmek için tıkla... Ben emerge --ask --verbose --Update --Deep --newuse @world bu komutu yazdım ama 2 saattir hala bitmedi. @Ali998 Son düzenleme: 27 Şubat 2021
gen2 dedi: Adı üstünde zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. gen2 dedi: Adı üstünde zaten. Genişletmek için tıkla... Ben emerge --ask --verbose --Update --Deep --newuse @world bu komutu yazdım ama 2 saattir hala bitmedi. @Ali998
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 27 Şubat 2021 #34 2 saat biraz uzun olmuş.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 27 Şubat 2021 #35 Syntax Error dedi: Teşekkürler. Ben emerge --ask --verbose --Update --Deep --newuse @world bu komutu yazdım ama 2 saattir hala bitmedi. @Ali998 Genişletmek için tıkla... İşlemcin zayıfsa çooook beklersin. 46imt dedi: 2 saat biraz uzun olmuş. Genişletmek için tıkla... Gentoo bu, kaynaktan derliyor.
Syntax Error dedi: Teşekkürler. Ben emerge --ask --verbose --Update --Deep --newuse @world bu komutu yazdım ama 2 saattir hala bitmedi. @Ali998 Genişletmek için tıkla... İşlemcin zayıfsa çooook beklersin. 46imt dedi: 2 saat biraz uzun olmuş. Genişletmek için tıkla... Gentoo bu, kaynaktan derliyor.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.689 Çözümler 10 27 Şubat 2021 #36 Arsenik dedi: İşlemcin zayıfsa çooook beklersin. Gentoo bu, kaynaktan derliyor. Genişletmek için tıkla... Önceki kurulumlarda hiç olmamıştı.
Arsenik dedi: İşlemcin zayıfsa çooook beklersin. Gentoo bu, kaynaktan derliyor. Genişletmek için tıkla... Önceki kurulumlarda hiç olmamıştı.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 27 Şubat 2021 #37 Syntax Error dedi: Önceki kurulumlarda hiç olmamıştı. Genişletmek için tıkla... USE bayrakları ile uğraştıysan onu güncelliyordur.
Syntax Error dedi: Önceki kurulumlarda hiç olmamıştı. Genişletmek için tıkla... USE bayrakları ile uğraştıysan onu güncelliyordur.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #38 Syntax Error dedi: Teşekkürler. Ben emerge --ask --verbose --Update --Deep --newuse @world bu komutu yazdım ama 2 saattir hala bitmedi. @Ali998 Genişletmek için tıkla... Benim CPU'umda kernel compile ederken ve o komutu çalıştırırken 8 saat falan almıştı. Neyseki gece yapmıştım ki uyuyabilmiştim.
Syntax Error dedi: Teşekkürler. Ben emerge --ask --verbose --Update --Deep --newuse @world bu komutu yazdım ama 2 saattir hala bitmedi. @Ali998 Genişletmek için tıkla... Benim CPU'umda kernel compile ederken ve o komutu çalıştırırken 8 saat falan almıştı. Neyseki gece yapmıştım ki uyuyabilmiştim.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 27 Şubat 2021 #39 Use bayraklarıyla bir alaası yoktur herhalde bu sorunun. Ya chroot yanlış kurulmuştur ya da yanlış partisyon yanlış yere bağlıdır.
Use bayraklarıyla bir alaası yoktur herhalde bu sorunun. Ya chroot yanlış kurulmuştur ya da yanlış partisyon yanlış yere bağlıdır.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 27 Şubat 2021 #40 gen2 dedi: Use bayraklarıyla bir alaası yoktur herhalde bu sorunun. Ya chroot yanlış kurulmuştur ya da yanlış partisyon yanlış yere bağlıdır. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atsa keşke. Bu yüzden teknik konular yoruyor insanı.
gen2 dedi: Use bayraklarıyla bir alaası yoktur herhalde bu sorunun. Ya chroot yanlış kurulmuştur ya da yanlış partisyon yanlış yere bağlıdır. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atsa keşke. Bu yüzden teknik konular yoruyor insanı.