Geoguessr abonelik para iadesi nasıl alınır?

xthor10

Centipat
Daha fazla  
Az önce aylık 20 lira sanarak yanlışlıkla 1 yıllık Geoguessr aboneliği aldım. Acaba nasıl para iadesi alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam paranızı alabildiniz mi bende yanlışlıkla 1 yıllık aldımda ümitleneyim mi?

E-posta geldi iade kabul olmuş.. Papara'da iade gözüküyor şu an bizim gibi böyle bir hata yapan olursa.
İade talepten ne kadar sonra geliyor, ben de aynı hatayı yaptım da.

6 Ocakta almıştım Papara iade 2-3 gün bekletmişti o süreyle birlikte 10 Ocakta geri gelmiş para.

Papara'dan kaynaklı bir bekletme mi bu, Nays kart kullanıyorum da.

Evet iade 7 Ocakta geldi hesaba. Papara POS bankası işlemi onaylayınca teslim ediyoruz falan diyorda bence iade iptal olursa diye ne olur ne olmaz süresi. Tahminimce Nays da yapabilir çünkü oda İş Bankası'na bağlı.

Evet iade 7 Ocakta geldi hesaba. Papara POS bankası işlemi onaylayınca teslim ediyoruz falan diyorda bence iade iptal olursa diye ne olur ne olmaz süresi. Tahminimce Nays da yapabilir çünkü oda İş Bankası'na bağlı.
Peki iade gelene kadar oynasam sorun olur mu? Ben bir aylık alıp denemek istiyordum.

Ne yazdınız acaba iadeyi alırken?

Merhaba yanlışlıkla 1 aylık sanarak 1 yıllık üyelik aldım üyelik ücretimi geri verebilirseniz veya onu 1 aylığa çevirip kalan ücreti iade edebilir misiniz dedim direk tüm parayı verdiler 1 aylık üyelikte almadım Google playda kampanya varmış 1 hafta Free verdi o kadar oynanacak bir oyun degilms dedim almadım. Eğer alıcka olursan Play Store veya App Store'dan al ki karşında muhatap daha kolay olsun.

Webden aldım yanlışlıkla.

Böyle yazdım kabul olur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…