Geometri çalışmak için temele ihtiyaç var mıdır?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba, konu başlığındanda gördüğünüz gibi sizce temele ihtiyaç var mıdır?

Arkadaşlar hepinize merhaba, konu başlığındanda gördüğünüz gibi sizce temele ihtiyaç var mıdır?
Kenan kara zero geometri al yapıştır on numara ben de sıfırdım şu an geoda soru kaçırmıyorum onu çözdüm yanına birey a birey b geo çözdüm

Üçgen biliyorsanız, gayet kolay.

Kenan kara Zero geometri al yapıştır on numara ben de sıfırdım şu an geoda soru kaçırmıyorum onu çözdüm yanına birey a birey b geo çözdüm.

Hocam şu şekil, ben şimdi TYT ve AYT çalışmak istiyorum ve AYT matematik türev integral trigonometri hariç geometri çalışmak istiyorum ve merkeze teğet 10 günde geometri temel atma kampı var ona başlamak istiyorum. Sizce trigonometri bilmeden geometri çalışabilir miyiz veya geometri çözsem trigonometri çözmemek mantıklı mı?

Kamp falan boş iş. Temelin yoksa bir test kitabı al, video çözümlerini izleye izleye ilerle.

Aynı kampı yapıyorum bende gayette güzel içeriği kitabı bitirmeden başlama derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…