Geometri için kaynak önerisi

lablanca

Decapat
Daha fazla  
Geometri için sıfırdan başlamak istiyorum. Kanallara baktığımda hepsi TYT-AYT olarak konuları anlatmış ama ben sadece TYT'ye gireceğim. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Geometri zaten TYT-AYT olarak çalışılır dostum. Çap fasikülleriyle başlayabilirsin. Zor gelir diyorsan Youtube kamplarına bakabilirsin. Üçgenleri iyi öğrenmeye bak.

Sıfırdan başlıyorsan antrenmanlarla geometri yeter yok sıfır değilim diyorsan karekök TYT de olabilir.

Geometri zaten TYT-AYT olarak çalışılır dostum. Çap fasikülleriyle başlayabilirsin. Zor gelir diyorsan Youtube kamplarına bakabilirsin. Üçgenleri iyi öğrenmeye bak.
İşte ben sadece TYT sınavına gireceğimden o konulara çalışacağım, kampı izlesem AYT konularına çalışmasam sorun olur mu?

İşte ben sadece TYT sınavına gireceğimden o konulara çalışacağım, kampı izlesem AYT konularına çalışmasam sorun olur mu?
Sıkıntı olmaz dostum sonuçta öğreniyorsun. 10. sınıfın sonuna kadar olan konulara internetten bakıp kampta o videoları izleyebilirsin.

Aktif Geometri ve Mikroorijinal Geometri Fasikülleri'ne bakabilirsiniz. Ayrıca Geometrinin İlacı'nı da öneririm.

Geometri için sıfırdan başlamak istiyorum. Kanallara baktığımda hepsi TYT-AYT olarak konuları anlatmış ama ben sadece TYT'ye gireceğim. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Antrenmanlarla geometri ya da Aktif geometri.

Eyüp B. Sıfırdan Geometri kampı + Geometrinin İlacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…