Devolve
Hectopat
Hocam Acil Geometri'den ziyade Geometrinin İlacı daha iyi olmaz mı? Normal geometrisi orta seviye diye biliyorum.Eyüp B. Sıfırdan Geometri kampı + Acil Geometri.
Hocam Acil Geometri'den ziyade Geometrinin İlacı daha iyi olmaz mı? Normal geometrisi orta seviye diye biliyorum.Eyüp B. Sıfırdan Geometri kampı + Acil Geometri.
Yanlış yazmışımHocam Acil Geometri'den ziyade Geometrinin İlacı daha iyi olmaz mı? Normal geometrisi orta seviye diye biliyorum.
Kişiden kişiye değişiyor. Adam sıfırdan en basit şekilde anlatıyor. Ben tavsiye ediyorum, beğenmezse alternatif kamplarda var.Eyüp B çok üstü kapalı anlatıyor tavsiye etmem. Arkadaşın seviyesi düşükse anlaması iyice zorlaşır.
Mikroorijinal geometri möf sıfır için ideal bir kaynak sonra 345 yada bilgisarmal soru bankasına geçebilirsinGeometri için sıfırdan başlamak istiyorum. Kanallara baktığımda hepsi TYT-AYT olarak konuları anlatmış ama ben sadece TYT'ye gireceğim. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Hocam ben Eyüp B'den başlayacağım fakat video anlatımlarının bulunduğu kaynak TYT-AYT VDD olarak geçiyor. Benim için AYT boş bir kısım olarak kalıyor. Oraya çalışmasam olur mu? Bir de nasıl anlayacağım o anlattığı kısımın AYT olduğunu?Yanlış yazmışım
Kişiden kişiye değişiyor. Adam sıfırdan en basit şekilde anlatıyor. Ben tavsiye ediyorum, beğenmezse alternatif kamplarda var.
Hocam ben Eyüp B'den başlayacağım fakat video anlatımlarının bulunduğu kaynak TYT-AYT VDD olarak geçiyor. Benim için AYT boş bir kısım olarak kalıyor. Oraya çalışmasam olur mu? Bir de nasıl anlayacağım o anlattığı kısımın AYT olduğunu?
Bu konular hariç hepsi TYT geometri değil mi hocam?
Evet, attıklarım AYT. Kalanı ise TYT.Bu konular hariç hepsi TYT geometri değil mi hocam?
Çok teşekkür ederim hepinize. İyi akşamlar.Evet, attıklarım AYT. Kalanı ise TYT.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.