Soru saçma geldiyse kusura bakmayın bu kadar çaresizim. Hergün nerdeyse 2 saat çalışıyorum bunun sonucunda yapabilmek istiyorum. Benim için en sıkıntı ders.
Dostum konuya hakim değilsen soru çözmemen lazım bunun için Kenan Kara kanalını öneririm. Ha diyorsan konuyu biliyorum o zaman soruda verilen bilgileri düzgün kullanman lazım yani soruda IABI 10 santim diyorsa ona yoğunlaşman lazım boşuna bilgi vermiyorlar. Soruları ezbere çözmemen lazım.
Dostum konuya hakim değilsen soru çözmemen lazım bunun için kenan kara kanalını öneririm. Ha diyorsan konuyu biliyorum o zaman soruda verilen bilgileri düzgün kullanman lazım yani soruda ıabı 10 santim diyorsa ona yoğunlaşman lazım boşuna bilgi vermiyorlar. Soruları ezbere çözmemen lazım.
Çok fazla soru çözmekten başka taktik var mı bilmiyorum. İnternetten soru çözüm ve konu anlatım videolarına bakabilirsin ve geometri soru bankasi almanı öneririm. Birden fazla alabilirsin kolay orta zor diye. Ben de maalesef geometride çok kötüyüm bunları yapmaya çalışıyorum.
Geometri sorularında olayı görmen lazım bulmaca çözer gibi. Bunun için de sürekli boş bulduğunda soru çöz. Sabah uyanınca al kahveni bulmaca niyetine çöz.
Çok fazla soru çözmekten başka taktik var mı bilmiyorum. İnternetten soru çözüm ve konu anlatım videolarına bakabilirsin ve geometri soru bankasi almanı öneririm. Birden fazla alabilirsin kolay orta zor diye. Ben de maalesef geometride çok kötüyüm bunları yapmaya çalışıyorum.
Biraz da yetenek var işin içinde. Herkes göremeyebiliyor hangi yolu kullanacağını. En azından kalıplaşmış soru tiplerini öğrenirseniz ortalama düzeyde yapabilirsiniz.
Dostum konuya hakim değilsen soru çözmemen lazım bunun için Kenan Kara kanalını öneririm. Ha diyorsan konuyu biliyorum o zaman soruda verilen bilgileri düzgün kullanman lazım yani soruda IABI 10 santim diyorsa ona yoğunlaşman lazım boşuna bilgi vermiyorlar. Soruları ezbere çözmemen lazım.