Geometri izlemek için kanal önerisi

snowman0

Hectopat
Merhaba, daha önce nasıl çalışacağım ile ilgili bir konu açmıştım. Bu konuda sizden kanal önerileri bekliyorum. 10. sınıfım, bazı kanallardan izlemeyi denedim. Sürekli not alıyorum. Bu da çok uzun sürüyor. Mesela hocanın PDF’i var, soruda çözdüğü her şeyi noktasına dahi yazıyorum. Konuyu anlatırken yazdığı şeyleri de aynı şekilde. Bu da çok uzun sürüyor haliyle. Önerebileceğiniz, yeni atılmış videoları olan, sınava hazırlanabileceğim kanallar var mı? Ve son olarak sizce video izlemeden, sadece kitaplardan çalışabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, daha önce nasıl çalışacağım ile ilgili bir konu açmıştım. Bu konuda sizden kanal önerileri bekliyorum. 10. sınıfım, bazı kanallardan izlemeyi denedim. Sürekli not alıyorum. Bu da çok uzun sürüyor. Mesela hocanın PDF’i var, soruda çözdüğü her şeyi noktasına dahi yazıyorum. Konuyu anlatırken yazdığı şeyleri de aynı şekilde. Bu da çok uzun sürüyor haliyle. Önerebileceğiniz, yeni atılmış videoları olan, sınava hazırlanabileceğim kanallar var mı? Ve son olarak sizce video izlemeden, sadece kitaplardan çalışabilir miyim?
Eyüp Boncuk 'un geometri konu anlatım kitabını ve videolarını öneririm. Başlarda biraz not aldırıyor ilerleyen kısımlarda sadece bilinmesi zorunlu olmayan biraz hız kazandıran ezber kuralları not aldırıyor. Bence geometri için vaktin varsa örnek soru çözümü görmek lazım. Kendin okuyup yapmaya çalışınca belirli bir noktaya kadar gelebiliyorsun. Belirli soru tiplerindeki yorumu hocaların örnek çözümlerinden almak gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı