Geometri nasıl yapılır?

Whitecrow24

Centipat
Daha fazla  
Piyasanın en kolay geometri kitaplarından biri olan geometrinin ilacını aldım. Doğruda açılarda o kadar sıkıntı yaşamadım ama üçgende açılara gelince bayağı sorun çekmeye başladım. Konu anlatımı izledim temelden alan bir hocadan ama hiçbir şekilde yapamadım. Benim de hevesim kırıldı böyle temel bir kitabı da çözemedim diye. Daha kolayı var mı? Geometri kitabı olarak önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasanın en kolay geometri kitaplarından biri olan geometrinin ilacını aldım. Doğruda açılarda o kadar sıkıntı yaşamadım ama üçgende açılara gelince bayağı sorun çekmeye başladım. Konu anlatımı izledim temelden alan bir hocadan ama hiçbir şekilde yapamadım. Benim de hevesim kırıldı böyle temel bir kitabı da çözemedim diye. Daha kolayı var mı? Geometri kitabı olarak önerileriniz nedir?
Hocam yardimi dokunur mu bilmiyorum ama Chat-GPT cok guzel sorular hazirlayabiliyor kendinizi onlarla baslatip kavrayinca dediginiz gibi basit kaynaga gecebilirsiniz konu anlamada sıkıntı varsa ogretmeninize basvurun derim 10 dakika bile olsa bazen cok sey daha kolay anlasiliyor. Veya izlediginiz videonun sorularini bakmadan cozmeyi deneyin.

Hocam yardimi dokunur mu bilmiyorum ama chat-GPT cok guzel sorular hazirlayabiliyor kendinizi onlarla baslatip kavrayinca dediginiz gibi basit kaynaga gecebilirsiniz konu anlamada sıkıntı varsa ogretmeninize basvurun derim 10 dakika bile olsa bazen cok şey daha kolay anlasiliyor. Veya izlediginiz videonun sorularini bakmadan cozmeyi deneyin.

Bakmadan çözmeyi deniyorum 5 dakika düşünüyorum olmuyor 10 dakikada olsa gene değişmiyor. Hocanın çözümünü izleyince bunu nasıl göremedin diyorum kendime sonra bakmadan kendim çözüyorum soruyu. Direk geçirmiyorum kağıda. Chat GPT umarım öğretir ondanda deneyelim.

@Wabi geometri yapanlara özeniyorum harbiden benim bir arkadaş vardı sıra arkadaşı 15 net yapıyor matta 7'si geometri. yarısı nerdeyse

Technopat Haberler

Geri
Yukarı