borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.372 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 6 Kasım 2022 #11 RSK06 dedi: Bu tarz kolay bir soru değil bu ama teşekkürler, Eki Görüntüle 1565105 Cevap bu şekildeymiş. Genişletmek için tıkla... Siz çözümü anlayabildiniz mi? Ben tek kelime anlayamadım.
RSK06 dedi: Bu tarz kolay bir soru değil bu ama teşekkürler, Eki Görüntüle 1565105 Cevap bu şekildeymiş. Genişletmek için tıkla... Siz çözümü anlayabildiniz mi? Ben tek kelime anlayamadım.
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.366 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #12 borisyeisar dedi: Siz çözümü anlayabildiniz mi? Ben tek kelime anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Tabii ki anlamadım, dershanede hocama sormayı planlıyorum bu soruyu
borisyeisar dedi: Siz çözümü anlayabildiniz mi? Ben tek kelime anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Tabii ki anlamadım, dershanede hocama sormayı planlıyorum bu soruyu
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.372 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 6 Kasım 2022 #13 BeratKzmz dedi: BDC üçgeninin ikiz kenar olduğu görülüyor 180-132 = 48. 48'i 2 kenara paylaştırırsak 24. 24'ün uzandığı BC kenarının AB kenarıyla aynı olduğunu görüyoruz. Cevabın 24 olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Mantığınızda hata var. AC diye bir doğru yok. Cevabı bilmesem de çözüm böyle değil.
BeratKzmz dedi: BDC üçgeninin ikiz kenar olduğu görülüyor 180-132 = 48. 48'i 2 kenara paylaştırırsak 24. 24'ün uzandığı BC kenarının AB kenarıyla aynı olduğunu görüyoruz. Cevabın 24 olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Mantığınızda hata var. AC diye bir doğru yok. Cevabı bilmesem de çözüm böyle değil.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 6 Kasım 2022 #14 RSK06 dedi: Tabii ki anlamadım, dershanede hocama sormayı planlıyorum bu soruyu Genişletmek için tıkla... Ben olayı anladım ama o soruda böyle düşünmek çok değişik olmuş hepimiz sazan gibi yanlış yaptık.
RSK06 dedi: Tabii ki anlamadım, dershanede hocama sormayı planlıyorum bu soruyu Genişletmek için tıkla... Ben olayı anladım ama o soruda böyle düşünmek çok değişik olmuş hepimiz sazan gibi yanlış yaptık.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.372 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 6 Kasım 2022 #15 Hocam bu soru nerede karşınıza çıktı? YKS geometri soru bankası falan mı yoksa sınıf seviyesine göre mi?
Hocam bu soru nerede karşınıza çıktı? YKS geometri soru bankası falan mı yoksa sınıf seviyesine göre mi?
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.366 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #16 borisyeisar dedi: Hocam bu soru nerede karşınıza çıktı? YKS geometri soru bankası falan mı yoksa sınıf seviyesine göre mi? Genişletmek için tıkla... Geometri hocamızın farklı kitaplardan topladığı sorular var onları PDF olarak veriyor orada vardı soru.
borisyeisar dedi: Hocam bu soru nerede karşınıza çıktı? YKS geometri soru bankası falan mı yoksa sınıf seviyesine göre mi? Genişletmek için tıkla... Geometri hocamızın farklı kitaplardan topladığı sorular var onları PDF olarak veriyor orada vardı soru.