Geometri ve AYT biyoloji için ne yapılmalı?

experen0

Decapat
Daha fazla  
Mezun senemdeyim. Geometri yeni başladım ve şu an üçgende açıdayım. Fakat kaynak konusunda ve nasıl çalışacağım konusunda tavsiyeye ihtiyacım var. İzlediğim videolarda bir konuyu önce X sonra y sonra Z kitabından çözün falan diyorlar (bu kaynaklar kolaydan zora doğru sıralanmış şekilde). Fakat zaten geometri videoları uzun onları anlayacağım falan derken konu kısmı uzun sürerken bir konuyu üç kitaptan bitirmek mantıklı gelmiyor bana. Sizin önerebileceğiniz yollar var mı? AYT biyoloji için ise 2025 YKS de 8 doğru 2 yanlış yaptım. Elimde Apotemi sistemler biyotik ve geçen sene dershanenin verdiği 3D var. Apotemi'nin çoğunluğu çözülmüş fakat sistemlerin konu anlatım kısmında kullanmayı düşünüyorum. Biyotik herkes öneriyor geçen sene çoğunu çözmüştüm çözmediğim kısım da var ama az yani. Silip silip yeniden çözsem her türlü iz kalacak cevaplar belli olacak o yüzden verimli olmayabilir fakat bu kitabı yeniden sıfırdan almak mı mantıklı yoksa 3D çözmek mi? 3D biyolojisini öneren görmedim ondan soruyorum biraz da.

Bir konuda uzmanlaşmak için bolca pratik yapmalısın. Pratik kısmını es geçerek, önemsemeyerek gelişim gösteremezsin.

Bir konuda uzmanlaşmak için bolca pratik yapmalısın. Pratik kısmını es geçerek, önemsemeyerek gelişim gösteremezsin.
Doğru ama çok zaman alıyor. 3 kitap değil de 2 kitaptan gitmek mantıklı olur mu kolay-orta seviye bir kitabı konularla beraber götürüp daha orta zorlukta bir kitaptanda bir iki konu geriden gelerek çözmek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…