Geometri ve AYT matematik aynı anda gider mi?

Carleonedon

Centipat
Daha fazla  
TYT matematiği 3 4 gün önce bitirdim ve geometri başladım AYT matematiğe başlayayım mı? Beraber gider mi yoksa geometri bitince mi AYT matematik başlayayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
TYT matematiği 3 4 gün önce bitirdim ve geometri başladım AYT matematiğe başlayayım mı? Beraber gider mi yoksa geometri bitince mi AYT matematik başlayayım?
Çok uzatmadan önce geometriyi bitirip sonra AYT ye geç bence. Ama En geç aralığın ilk haftası bitirip başlaman lazım.

Çok uzatmadan önce geometriyi bitirip sonra AYT ye geç bence. Ama En geç aralığın ilk haftası bitirip başlaman lazım.
daha üçgenleri bitirmedim 2 haftada nası geoyu bitireyim şuan edebiyat ve geo çalışıyorum beraber edebiyatı bitiririm bitririsem o da 20 gün falan sürer bitmesi

Gayet güzel gider beraber.
aga şuan başlamadığım dersler tyt fen ile ayt tarih,coğrafya sence geo ile ayt matı aynı andamı yürüteyim yoksa fazla kasmayıp geo bitincemi ayt başlim

Üçgenlere güzel çalış daha ayrıntılı. Diğer geometri konuları daha kolay gelecektir bu sayede. Bence programın çok yoğun değilse matematiğe de başla yavaştan çünkü EA’cılar arasında seni en öne atacak ders sonuçta. Fen derslerini ne zaman çalışmayı düşünüyorsan sana kalmış artık.

Üçgenlere güzel çalış daha ayrıntılı. Diğer geometri konuları daha kolay gelecektir bu sayede. Bence programın çok yoğun değilse matematiğe de başla yavaştan çünkü EA'cılar arasında seni en öne atacak ders sonuçta. Fen derslerini ne zaman çalışmayı düşünüyorsan sana kalmış artık.

Programımda şu an geometri ve edebiyat var geometride üçgenler bittikten sonra AYT mat başlasam daha mantıklı gibi duruyor. Mezun senemdeyim zaten geçen sene 10 net yapmıştım AYT matematikten az biraz bazı konularda temel var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı