Geometri ve TYT fen yazın biter mi?

closed.selim

Centipat
Makaleler
1
Yer
26°14'53"N 71°16'23"W
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil
Meslek
Öğrenci
Fenim kötü sayılır. Dönem içerisinde matematiği halletmeye çalışıyorum. Fen ile kafamı doldurmak yerine matematiğe yoğunlaşıyorum. Geometri de çalışmıyorum ayrıca. Yazın 40 günlük stajım olacak. 11. sınıfım 12'ye geçiş yazından bahsediyorum bu arada. 90 günlük süreçten 40 günü çıkartırsak 50 günde fen + geometriyi kamplarla vs. bitirebilir misiniz siz olsanız? Siz olsanız diyorum çünkü herkesin başarısı kendine. Benim bitirip bitiremeyeceğim bana bağlı sizlik bir durum yok. Sadece siz bitirebilir miydiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence geometriye şimdiden başlamalısınız, ne kadar çok soru çözerseniz sizin için o kadar iyi olur.

Bütün günler verimli olarak geçirilecekse 50 günde fen biter fakat geometri için bir şey söyleyemem.

Hocam geometri için garanti veremem geometri bol soru çözerek anlaşılan birşey ama tyt feni çok rahat bitirirsiniz yazin , hoca önermemi isteyecek olursanız biyolojide dr.biyoloji fizikte özcan aykın kimyadada kimyaadası baya iyi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…