Geometrik şekiller oluşturma proje ödevi nasıl yapılır?

imquincy

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Matematik için proje ödevi aldım ve geometrik cisimler yapmam istendi. Kaliteli olmasını istediğim için tahtadan yapmak istedim fakat bunu yapabilecek uygun bir yer bulamadım. Bu tür tahta kesme vs. işlerini kimler yapıyor çoğunlukla? İlk önce tahtayı alsam bir yerden sonra birine versem o yapsa, bu şekilde de yapabilirim. Yada bunu yapabileceğim sert, dayanıklı bildiğiniz maddeler biliyorsanız yazabilir misiniz?

Bir marangoz ile anlaşabilirsin, istediğin şeklin detaylı çizimini yaparak marangoza verir isen sana istediğin kalitede ve boyutlarda teslim edecektir. (Ahşap vs. kullanmanı tavsiye ederim diğer türlü maliyetli olacaktır.)

Niye ahşap ile uğraşıp kendini kasıyorsun? Sadece parasını vermiş olacaksın bu şekilde.

Projenin daha açık şekilde belirtilmiş olması gerek. Ona göre uygun bir şey yaparsın.
Açık şekilde belirtmeye ne gerek var? Anlatmak istediğim şey derslerde konuyu işlerken kullanılabilecek kaliteli cisimler yapmak. Kağıttan kartondan yapmak yerine tahtadan yapayım daha iyi olur diye düşündüm.
Teşekkürler, çevremde marangoz bulursam hemen yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…