Keeqo Centipat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #1 Steam a giriyorum, oyunu açmaya çalışıyorum ama açılmıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olursanız sevinirim oyunun forum siteleri ve Steam topluluk bölümünde çözüm aradım ama bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2021
Steam a giriyorum, oyunu açmaya çalışıyorum ama açılmıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olursanız sevinirim oyunun forum siteleri ve Steam topluluk bölümünde çözüm aradım ama bulamadım.
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 23 Ekim 2021 #2 Dosya doğrulama yapın. Artı 0 Eksi
KS KS Keeqo Centipat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #3 DocPill dedi: Dosya doğrulama yapın. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Başka bir konuda BIOS güncelleme ile sorunun çözüldüğünü gördüm riskler var galiba denemeli miyim? Bu arada bilgisayarımda ekran kartı yok (şimdilik). Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
DocPill dedi: Dosya doğrulama yapın. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Başka bir konuda BIOS güncelleme ile sorunun çözüldüğünü gördüm riskler var galiba denemeli miyim? Bu arada bilgisayarımda ekran kartı yok (şimdilik).
Wolynx Megapat Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 532 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #4 Oyunun kayıtlı olan verilerini silip tekrar girmeyi deneyin birde Artı 0 Eksi
KS KS Keeqo Centipat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #5 Wolynx dedi: Oyunun kayıtlı olan verilerini silip tekrar girmeyi deneyin birde Genişletmek için tıkla... oyun hiç açılmadı ki veri olsun oyunu tamamen silip tekrar yükledim oda işe yaramadı. oyunun exe dosyası yok, normalde olması gerekmez mi? Artı 0 Eksi
Wolynx dedi: Oyunun kayıtlı olan verilerini silip tekrar girmeyi deneyin birde Genişletmek için tıkla... oyun hiç açılmadı ki veri olsun oyunu tamamen silip tekrar yükledim oda işe yaramadı. oyunun exe dosyası yok, normalde olması gerekmez mi?