Geralt of Rivia vs Arthur Morgan

Ciri'yi kontrol ettiğimiz bir Witcher 4 ile kaybettikleri itibarı kazanabilirler zaten, Remastered işine girseler iyi olur özellikle 1. oyun adına ama sanmıyorum.

4 çıkmicak gibi ama yine de Ciri yerine vesemirin gençlik yılları da hoş olabilir.

Üçüncü oyuna gelecek.
Üçüncu oyunun grafikleri hala günümüz oyunlarıyla yarışır düzeyde, sadece yeni gelecek DLC için heyecanlıyım. İlk oyunun combat sistemi bütün akıcılığı baltalıyor, keşke ona bi el atsalar.

4 çıkmicak gibi ama yine de Ciri yerine vesemirin gençlik yılları da hoş olabilir.
4 ismiyle çıkmasa bile witcher evrenini bırakmadığını söylemişti CDPR. Zaten altın yumurtlayan tavuğu kim satar ki, öyle değil mi? Ciriyi kontrol edeceğimiz bir oyun çok ucu açık harika bir hikayeye konu olabilir. Nitekim Ciri'nin Zaman,Boyutlar ve Dünyalar arası seyehat edebildiğini unutmamak lazım. Paralel evrenler iyi bir tercih hikaye anlatımı için. Vesemir'in gençlik yıllarınıda zamanda seyehat ederken dolaylı yoldan gösterebilirler. Çok derin büyük bir evren "Witcher" uçsuz, bucaksız. Her türlü hikaye yazılabilir zorlarsan kafayı biraz.

Son düzenleme:
Witcher Mutasyonundan dolayı hatırladığım kadarıyla Geralt yoğun duygular hissedemiyor. Çoğu insani duygudan yoksun. Yani en başında anlamsız bir karşılaştırma.

yazdıklarının içinde mizah olduğunu biliyorum dostum ama oyunların evreni çok farklı geralt ölümcül eğitimlerden geçirilip en güçlü canavar katili olmuşdur ve çok soğukkanlı gerektiğinde duygusal olmuşdur ve çapkındır ama senin dediğin gibi her gördüğü kadına vermez. yakışıklı herif sonucda e karılar bunu görünce kadında istiyosa buda veriyo kardeşim olmaz mı diyecekdi .dd
Ciriyi kontrol ettiğimiz bir Witcher 4 ile kaybettikleri itibarı kazanabilirler zaten, remastered işine girseler iyi olur özellikle 1. oyun adına ama sanmıyorum.
sırf 1 ile 2 yi eski oldukları için oynayamadım 1 e bi remastered gelsin hayvan gibi oynayacamm
Witcher Mutasyonundan dolayı hatırladığım kadarıyla Geralt yoğun duygular hissedemiyor. Çoğu insani duygudan yoksun. Yani en başında anlamsız bir karşılaştırma.
aslında duyguları varda adam witcher soğuk kanlı olması lazım duygularıyla değilde zekası ve soğukkanlılığını öne koyması lazım

Geralt'da atını sakinleştirir. Netflix dizisinde Atıyla konuşuyordu hatta Blood and Wine ek paketinde Roach için görev bile var.
Ayrıca Geralt paragöz değildir senin seçimlerine göre olur.
Geralt'da çocuklara karşı iyi tavırlar sergiler bunun bir yan görevde örneği vardı.
Ayrıca Geralt genellikle sadece çok yakın dostlarına karşı alaycı olur sadece bazen suçlularla alay eder.
Ayrıca Geralt da sevdikleri için canını feda edebilir bunun birçok örneği var spoiler olmasın diye yazmıyorum.
Geralt sadece soylu sınıfa hizmet etmez para karşılığı olmadan birçok normal kişinin hayatını kurtarmıştır.
Ve son olarak Geralt Arthurun aksine tren soyarak değil emeğiyle canavar öldürerek parasını kazanır.

Hocam sen dalga mı geçiyorsun Arthur Morgan Geralt'a göre daha derin bir karakter ''gelişmiş karakter'' dediğimiz karakterimiz hangi olay karşısında nasıl tepki vereceğini bildiğimiz karakterdir. İki oyunu da oynadım Witcher 3'ü 3 defa bitirdim kitaplarını okudum fakat nedense Arthur Morgan daha çok zihnimde kaldı sanki gerçekten yaşamış gibi.

Efsunger mutasyonu Geralt'ın tüm duygularını aldı ne bekliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…